Norge, Sverige, Edsbro, Uppsala

Ett tag sen sist, jag vet. Jag har helt enkelt haft annat för mig.
En resa till grannlandet i väst, till exempel. Ett land som jag utan att tveka skulle kunna flytta till. Vägen till Morgedal, där min morbror med fru bor, är den vackraste jävla bilturen man kan tänka sig. Naturen är helt sjuk. Men... Edsbros natur är väl inte fy skam den heller.
Det var, kort sagt, en underbar resa. Födelsedagspartaj, grillning, promenader, utflykter - allt med de bästa personerna jag vet, min familj.
En smula ångest kände jag allt när jag kom hem. Jag trivs alldeles förträffligt bra i Norge. Men... Edsbro är väl inte fy skam det heller.
Sen jag kom hem har jag återigen tagit upp mitt jobb som tidningsutdelare. Ingen glamour i det arbetet, men det ger pengar, pengar är bra, och jag har inget emot att cykla runt på nätterna och lyssna på musik. Den stora feta nackdelen är mina knän, som verkar åldras mycket snabbare än mitt huvud. Och snart drar både fotbollen och innebandyn igång, det kommer kanske bli lite väl stor påfrestning för mina stackars knän.
Äh, det är ju egentligen inget att gnälla över. Jag har ett jobb, jag motionerar, då kan fan kroppen få ta lite skit.
Hösten har hittills varit något av ett frågetecken, vad jag ska göra och så. MEN, Uppsala tycker att jag ska komma dit och plugga, så visst, det ska jag göra! Mitt förstahandsval löd "Förskollärarprogrammet", och just det kom jag in på. Jag ska med andra ord syssla med precis det jag ville syssla med. Nu återstår ju det svåraste - boende. För pendla... Nä, det vill jag helst undvika.
Hej


RSS 2.0