Sommarjobb =D

Jajamensan! Sommarjobb fixat. Halva sommaren är det Norrtelje Tidning som gäller. Och nu tror ni säkert att en av mina "drömmar" har slagit in, och att jag ska vara typ krönikör eller nåt sånt. Men nej nej. Jag ska köra ut tidningar. Och med köra menar jag cykla. Så medans ni ligger i era sköna sängar, så kommer jag att cykla runt i Norrtälje. På natten.. När det är mörkt.. Men Norrtälje by night ska väl förhoppningsvis inte vara något problem. Men faktiskt så är jag väldigt positivt inställd till det här jobbet. Man kan väl säga att det var tack vare min syster som jag fick det här jobbet, så jag halkade in på det välkända bananskalet, räkmackan osv. Hon jobbar alltså där nu, och min andra syster jobbade där förut, så jag var väl egentligen "självskriven". Men som sagt, det här kan nog bli bra, trots att jag ska cykla runt på natten. Det är ju ett jobb liksom. Och jobb är lika med pengar. Och pengar är ju ganska viktigt nuförtiden.
Ja jävlar, det är redan onsdag. Lovet är ju typ slut, och jag har knappt märkt att det har börjat.
I måndags träffade jag Björk (Emelie, du får fortsätta att kallas för Björk, det är fortfarande ganska många Emelies i trakterna) för att byta lite filmer. Eller säger jag lite så ljuger jag väl. Tre säsonger av Lost, och jag kan nöjt säga att jag har glott på nästan en hel säsong på 1½ dygn. Så mitt lov so far kan alltså beskrivas med två ord: Lost och soffa. Så man ligger där i soffan med huvudet i en äcklig postion så att det är vänt mot tv:n, och så kommer
 man på att man behöver plugga. För självklart så har man nåt att plugga. Jag försöker hela tiden att tänka på vad min spanskalärare sa: "Loven är till för att vilas på. Inget pluggande på loven". Sen att man kommer till en annan lärare som säger att "loven är till för 'ta igen' på" spelar kanske ingen roll. Lyckligtvis så har jag inget att ta igen, men det finns ändå saker att göra liksom. Typ det som lärarna ger oss nån vecka före lovet. Visst, dom säger ju att loven inte är inräknade, men alla vet ju att det inte stämmer. Men faktiskt så har jag planerat att jag ska plugga på fredag. Precis som jag hade planerat att jag skulle plugga igår..
Imorgon ska jag handla lite grejer med syster och madre, och på fredag ska jag alltså plugga. Till helgen har jag inget planerat, men kanske dyker det upp nåt.
Bye bye!
Dagens låt: Senses Fail - The Priest And The Matador

Dagens... Parlamentet

Fångat från Parlamentet:
Anders Nilsson: Varför är det så farligt att sniffa lim?
Annika Andersson: Man fastnar så lätt.
Den här utnämner jag alltså till dagens parlamentet.

Ett skälmskt västkustskt skämt

Okej, min syster pluggar svenska på universitetet, och vi fann idag en guldgruva. Visserligen läste jag bara en sida ur denna bok, men det var ganska tillräckligt.  
Här följer några "tungvrickningsövningar":
En slurk mörkt ur en burk av björk.
Fordrande förare fordrar Ford.
Ett skälmskt västkustskt skämt.

Och några ganska långa ord..
Legitimationsöverenskommelsebestämmelser
Professorsinstallationshögtidligheterna
Vichyvattensetikettspåklistrerska
Bukmuskelkontraktionsövningar

Nu antar jag att ni har ganska ont i tungorna, men det här är faktiskt bara en sorts uppvärmning. :O
Ja juste, min syster tycker att boken är bra också. Och lärorik. Och rolig.
För alla er som läser det här: nästa gång jag träffar er så skulle jag uppskatta om ni har lärt er minst en av dom här märkliga orden/meningarna. 
Nu vet inte jag om det är så klokt att "hänga ut" författare på en så här välläst (?) blogg, så med respekt för "den" så nämner jag inga namn. Men om nu "den" skulle hitta det här, så har jag och min syster bara positiva saker att säga om dig och din bok. 
Adiós!  

Glad Påsk?

Ja, Glad Påsk då allihopa. Eller ska man säga "Glad", det var ju faktiskt den här dagen som Jesus korsfästes :O Jag lider med dig Jesus. Nu ska jag gå och spika mig i händerna.. Fatta om hela världen, eller iaf dom som tror på Jesus (gör jag det? :/), skulle spika sig i händerna och fötterna varje påsk. Skulle nog se ganska roligt ut. Eller roligt förresten.. Men var f*n kommer godiset in?! Hängde Jesus på korset och snaskade godis?! (Again, "snask" är ett av de fulare orden jag känner till, därför försöker jag använda det så ofta som möjligt). Godiset är alltså ett mysterium för mig.. 
Nu kanske ni har fått intrycket av att jag är negativt inställd till påsken, men det är jag verkligen inte. Man får ju godis :D 
Idag var farmor och farfar på besök, och det var som vanligt trevligt. Dessutom fick jag visa upp mina raka tänder. Så kom gärna på besök, så att jag kan visa upp dom för fler :D Sen åkte dom hem, och det var väl inte lika trevligt, så jag fick fortsätta med smilandet framför resten av familjen istället. Imorgon är det kusin som kommer på besök, och imorgon inträffar också en av årets höjdpunkter: Påskäggletande. Jag vet, jag är 17, snart 18, men varje gång ett påskägg ska gömmas så blir jag som en 5-årig pojke. Julklappar kan slänga sig i väggen. Eller nää, glöm det förresten, julklappar är grymma. Men dom behöver liksom inte gömmas. Och när det gäller att gömma påskägg, speciellt för min pappa, ja då jävlar. Fråga mig inte varför, men att se personers förvirrade ansikten när dom letar efter påskägg som är nästan omöjliga att hitta (vilket dom är när jag har gömt dom), ja då blir jag väldigt lycklig. Alltså, påskäggletandet är påskens, ja kanske årets, höjdpunkt. Jag vill liksom inte ha godiset, jag tycker nästan att det är tråkigt att hitta "mitt" ägg. Jag vill ju fortsätta leta! Ehh, nu har jag blivit lite tveksam till om det här är naturligt, så det kanske är bäst att jag inte skriver något mer om det här. Bara en sista sak, för att krydda julen lite extra, så kan man ju faktiskt gömma julklapparna också. Låter faktiskt som en bra idé. Galen, ja - men brilliant. 
Under påsken så mår alltså den 5-åriga pojken väldigt bra. 
Nu känner jag att det här inlägget börjar bli en aning läskigt, så det är nog bäst att jag säger hej då. För den som läser det här inlägget - inga misstolkningar tack. Hej då. 
Och Glad Påsk. =O 
Dagens låt: The Killers - Who Let You Go
    

Jag är fri!

Härmed är David en tandställningslös pojke. David är väldigt glad för det. Jajamensan!! Nu är den borta. Tjalalala. Nu kanske ni tycker att jag är lite tjatig, och att jag "bara" har haft den i ett år (det är ju faktiskt ganska kort tid, och jag lider med alla dom som måste ha skiten längre), men jag struntar just nu i dom som tycker att jag är tjatig. :D För jävlar vad skönt det är. Jag kan alltså känna mina tänder för första gången på ett år. Inte riktigt sant kanske, men så känns det. Som en helt ny värld liksom.. Och mitt mardrömsscenario inträffade inte. Och mina tänder var inte gula/svarta. Tack för det. Visst, jag ska fortfarande ha nån slags tråd bakom vissa tänder i fem år (!), men den känns inte, så det är lugnt ändå. Jag är alltså nästan fri. Men rälsjäveln är borta! Halleluja. Så, nu får det vara nog med prat om tandställningar.. Fader var snäll och körde in mig till tandläkaren i Stockholm, och han väntade snällt på mig tills jag var klar. Sen körde han snällt hem mig igen. På vägen hem blev det ett stopp på Donken (cheeseburgare är mumma), och resten av bilresan hem använde jag faktiskt till att plugga :O Jag var bara hem och vände, eftersom jag och Empo skulle "storhandla" i Norrtan. Hata påsken. Eller hata att man måste handla så mycket inför påsken. 
Empo känner fortfarande inte igen mig, jag hade ju trots allt en järnväg i ansiktet. 
På Coop var det halvgalna påskfanatiker överallt, och man fick åka slalom med den extremt tunga vagnen. På nåt sätt kunde vi handla allt vi skulle handla, och på nåt sätt lyckades vi ta oss ut till bilen. På hemvägen satt vi och sjöng.. Som vanligt alltså. Och som vanligt lät det skit. 
Men nä hörnini, nu ska jag ta mig en titt i spegeln på mina raka tänder. Jag kommer förmodligen tillbringa hela lovet framför spegeln. Adiós!
Dagens låt: Phenomena - Dance With the Devil


Lov :D

Jajamensan, då vare lovdags. Härligt härligt. Faktiskt så fick man lov igår, eftersom det vår nån sorts resursdag idag, och imorgon är det ju distans. Så egentligen kanske man inte kan säga att det är lov. Men det är ingen skola kvar, så kan man säga. Och det här lovet kommer väl att vara slut på typ en minut som vanligt, och vips, så måste man dra sig till skolan igen.. Tungt värre.
Nu är jag av med min engelskaredovisning :D Och jag måste säga att känslan efter en avklarad redovisning är tamejfan den bästa som finns. Iaf en av dom bättre.. Vet väl inte riktigt hur det gick, men jag andas fortfarande, alltså klarade jag den på ett hyfsat sätt.
Okej, så idag var det första dagen på "lovet", och det firade jag med att dammsuga hela huset. Kul? Inte speciellt, och inte blev det bättre av att jag vaknade med en galen träningsvärk. Mycket märkligt, för jag har ingen aning om var den kommer ifrån. Och det känns liksom lika jävligt nu. Men för övrigt har jag bara slappat idag, och tagit hand om mina ömma muskler. Det där lät faktiskt extremt fult.. Jag skojade bara :O
Imorgon är det då dags för den stora dagen, The Big Day, Dagen med stort D osv. Tandställningen ska bort! Aaaaaa! Den ska bort! Visst kan det ju bli så att jag, av nån märklig anledning, kanske inte får ta bort den imorgon, men det ska man väl överleva ändå. Men jag har funderat på mardrömsscenario nummer 1: direkt när tandläkaren tar bort skiten, så kommer alla tänder att åka tillbaka till sin ursprungliga plats. Jag vill nu att den som läser det här föreställer sig hur det här kan se ut. Då kommer ni att skratta. Jag skulle förmodligen börja gråta. Men det ska väl inte hända. Nejnej, självklart kommer inte det att hända..
Så det här ska nog bli bra, tandställning bort och lov i drygt en vecka. Klockrent.
Just nu sitter jag och bränner en skiva, och måste säga att den också blev klockren. Muy bien. Den skulle ni allt vilja höra va..
Vi synes och höres, bye bye.
Dagens låt: Colin Hay - Overkill

Grattis Marika =)

Skit! Jag ramlade en gång mer än vad jag sagt att jag skulle! Men jag kanske ska vara nöjd iaf, jag bröt ju inget :D Det är alltså resan till Kungsberget jag pratar om. Blev tvungen att gå upp ur den underbara sängen omänskligt tidigt, 05.30 - en söndag! Inte konstigt kanske att man gick runt som en zombie idag.. Men bilresan var ändå ganska skön, eftersom det bara var jag och en till i bilen utan körkort. Alltså kunde man bara dega, medans mina systrar och papa var tvungna att köra. Visserligen turades de om, men ändå.. Men när jag äntligen hade somnat så vred papa upp volymen på musiken, och ja, ni förstår vad som hände.. Jag har kommit på att han kanske tyckte att det var en aning orättvist, jag fick sova, han fick köra bla bla bla.. Vi överlevde bilresan, som tog sisådär 2½ timme, och den stora frågan när vi kom fram var: skulle Emelie (syster) överleva sin "första gång" på snowboard?
Jag skulle garanterat ha svarat nej efter det första åket, eftersom det tog typ en timme för henne att komma ner - och jävlar vad arg hon var, men efter ett brädbyte med hennes kompis Becca så verkade det bli bättre. Emelie hade hittat hem. Hon blev bättre och bättre, men idag klagar hon över förjävlig träningsvärk, ja, jag tror till och med att hon har ont i lilltårna. Syster Linnéa åkte bräda hon också, och man kan väl säga att hon är duktig, men så har ju hon åkt ganska många gånger också.. Systers kompis var också duktig på bräda, så det var väl liksom dom som "hjälpte" Empo. Om man vågar säga så.. Och papa är faktiskt väldigt bra på att åka skidor, så nu vet jag var jag har fått mina talanger ifrån... Hur mycket sanning det finns i det påståendet vill jag inte avslöja..
Och guess what, jag åkte inte ankarliften en enda gång!! Det där lät väl positivt, men det var det alltså inte. Känns kanske lite pinsamt, men skit samma, för jag upptäckte en ny sittlift :) Och dom passar mig perfekt (även om dom är fööör högt upp, min höjdskräck mådde alltså inte så bra under gårdagen). Men hursomhelst så får man vila i dom, och det uppskattas när benen känns som smör.
Sen var det väl i stort sett dags för hemfärd, och nej, jag behövde inte köra hem heller. Finns mycket positivt också med att inte ha körkort. Vi stannade i Gävle för att äta, gick en sväng till Statoil och köpte snask (jag tycker ordet "snask" är ett av de fulare orden som finns, just därför använder jag det så ofta jag kan). Vi släppte av syster Linnéa i Uppsala där hon bor, och Becca i Rimbo där hon bor. Så vi var alltså i stora delar av Sverige under bara en dag. Så bra uppfattning av Sveriges geografi har man om man bor i Edsbro.
Överraskande nog så har jag ingen träningsvärk idag, men fy vad tungt det var imorse. Och som sagt, har känt mig som en zombie idag.
I skolan hände väl inget speciellt, eller jo förresten, MARIKA FYLLER 18 idag den 17/3-08!! Så kom ihåg det nästa år, samma dag, för då fyller hon 19. Jo, det är sant.
Marika, Marika, grattis igen :) Simon, smart som han är, hade köpt kort, som alla i klassen skrev på,och tårta, och Marika, snäll som hon är, bjöd hela klassen på tårtan. Till och med religionsläraren fick sig en bit. Jag kan svära på att jag såg en skiftning i hans ögon när han fick se tårtbiten.. Och han svepte den läskigt fort.. Det är nog något med Morgan och Daimtårtor. Kanske borde säga att Morgan är hur bra som helst som lärare, även om han då kanske har ett speciellt förhållande till Daimtårtor..
Men som sagt, grattis babe :D
Nu ska jag ladda för engelskaredovisningen jag har imorgon... Yippi på den.. Hej svejs!

Björn till Serbien

Okej, äntligen är det över. Och med "det" menar jag Melodifuckingfestivalen. Jag kan knappt vänta till den "stora finalen". Host host som man brukar säga.. Host..
Ehh hon som vann (vad heter hon?) var väl liksom bra för typ tjugo år sen, alltså precis som Carolajäveln.. Men aja, som jag har sagt tidigare, jag tror starkt på Sveriges framtid inom musiken..
Men jag har ett förslag: vi skickar Björn till Serbien (för det var tydligen där finalen ska gå). Han behöver liksom inte sjunga, han kan bara vara Björn. Det räcker ganska bra. Och jag tror att en Björn som inte sjunger är bättre än en Perelli (så hette hon tydligen) som sjunger. Om han är med så slipper vi iaf skämma ut oss. För fan vad bra han är. Om jag någon gång i framtiden skulle hamna åt "det andra hållet" så får du passa dig Björn, because I will find you! Och det bästa, vi har samma efternamn, alltså behöver ingen byta NÄR vi gifter oss. Okej, det här var alltså bara ett skämt, men jag håller fast vid att han är grym - men det stannar där. Sorry Björne.
Okej, en summering: Melodifestivalen är skit och Björn/Luuk är för bra för skiten.
Imorgon är det dags för Kungsberget igen, och som förra gången så åker jag med syster och pappa + 2 nyförvärv, den andra systern och en kompis till den första systern. Jag har planerat att ramla max en gång (omöjligt?), och om det skulle bli så att jag verkligen ramlar, då ska jag försöka att inte bryta nåt. Låter som en rimlig plan.
Mest ser jag nog fram emot att få se den ena systern som ska åka bräda för första gången :D Det ska bli.. intressant. Dessutom så har jag bestämt mig för att ankarliften inte ska vara nåt hinder imorgon..
Förresten, skulle det inte passa perfekt att börja kalla Melodifestivalen för "Det"? Ni vet den där filmen, "Det"? Faktiskt så finns det vissa likheter: i filmen är det "den läskiga clownen", i Melodifestivalen har vi Charlotte Perelli!
Så nästa år kommer "Det II", med Charlotte Perelli. Magnífico!
Ciao :D

"Asså, kan ni vara tysta, Olle pratar!"

Idag var det dags för den första lektionen i körkortskursen, och jag måste säga att det verkar bli helt okej. Läraren verkar ju iallafall vara en höjdare.. His name is Uffe. Och Uffe var störtskön.
Efter det var det några som hade nåt projekt om "Genus", som dom redovisade för våran klass. Vi gjorde olika övningar, och det var ganska hopplöst när vi delades in i killar och tjejer. Det var hopplöst eftersom vi var tre killar och typ femton tjejer. Så vi killar hade egentligen inte så mycket att säga, vilket tjejerna tyckte var ganska komiskt (eller blev dom arga? :O). Inte för att det hör hit, men under den där redovisningen var jag sjuuukt kissnödig. Men eftersom det var redovisning så ville jag liksom inte gå därifrån.. Men shit vilken befrielse det var att "lätta på trycket" efter det. Ordet befrielse fick en helt ny innebörd för mig efter det..
Sen var det dags för den alltid lika toklånga rasten. Vi sysselsatte oss med att spela "Neger och President". Jag är inget stort fan av namnet, men jävlar vad kul det är. Och det blev liksom bara roligare med Pernillas Kama Sutra-kortlek. Och ja, det är precis vad det låter som..
 På matten bjöd Ibbe på vad som i framtiden kommer att bli en klassiker. Dock så var det alldeles för få som hörde det, den meningen förtjänade helt klart fler lyssnare. Men vi ska nog se till att det sprids.  
Det var som sagt under matten, vår lärare stod framme vid tavlan och gick igenom ett hopplöst tal. Det var ganska pratigt (jag säger ganska, men egentligen var det väldigt pratigt) i klassrummet, och Ibbe höjde rösten:
Asså, kan ni vara tysta, Olle pratar! Visst inget konstigt med det - om vår lärares namn hade varit Olle. Han heter Bosse. Visst, man kan tycka att Bosse och Olle är ganska likt, men det är det faktiskt inte. Det fanns inte heller nån Olle i närheten, faktum är att det förmodligen finns typ en Olle i Sverige, och Ibbe har garanterat inte kontakt med honom. Så Ibbes kommentar var helt obegriplig. Han sa själv att han inte hade en aning om vad det kom ifrån. Märkligt, men det säger Ibbe ganska ofta - alltså är han en flummig man.. Kille.. Pojke..
Men kul var det, så Ibbe - this is for you :D
Så det fick bli dagens, får se vad det blir härnäst..


Sorry...

Okej, jag har återigen haft några dagar med uteblivna inlägg. Ber om ursäkt för det. Men det blir liksom bara så när det inte finns nåt speciellt att skriva om. Det gör det inte idag heller, men jag skulla liksom bara visa att jag är vid liv. Det enda intressanta (?) som hänt i skolan var att idag skulle jag haft redovisning i engelska, men eftersom vissa, jag nämner inga namn - ni vet vilka ni är era jävlar, redovisade typ en halvtimme för länge så måste man vänta tills nästa vecka innan man kan bli av med skiten! Lite drygt, eftersom man ändå var hyfsat förberedd.. Så tack för det Sundinemelie... Oj då :O
Tandläkarbesök idag igen, och jag fick det bekräftat att jag ska ta bort tandställningen nästa torsdag :D
Imorgon väntar ännu en meningslös dag i skolan.. Och med meningslös menar jag en lektion på morgonen, hål i två timmar, och en lektion till, sen slutar man. Alltså meningslös.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska sussa ett tag.. Är sjukt trött.. Så ja, det får nog bli sängen nu. Möjligtt att jag förflyttar mig till soffan lite senare..
Dagens låt: Gavin DeGraw - I Don't Wanna Be
Ciao!


Frågor :O

Eftersom Sundinemelie ville att jag skulle göra skiten, så måste jag väl göra skiten..


1.Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Ritar upp en sol över platsen där du bor" (Sångbok).

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En golvlampa.

3.Vad var det senaste du såg på tv?
Hmm fotboll antar jag.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
22.12 (Helt korrekt)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Min syster som går ner för trappan.

6. När var du ute senast och vad gjorde du då?
För en timme sen, när jag gick från bilen.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Sundinemelies blogg..

8. Vad har du på dig?
Hemmakläder, alltså mjukisar och en random tröja.

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Ehh, mitt minne är kortare än en guldfisks. Något drömde jag säkert, men vad?

10. När skrattade du senast?
För inte så länge sen, och det var min systers fel..

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?
I Edsbro ser man konstiga saker varje dag.
Men en annan annorlunda sak: jag zappade på tv:n, råkade se lite snabbt på friidrott, och det var kulstötning för kvinnor. Och som ni alla vet så ser de kvinnorna ut som män.. Så egentligen var det kanske inte så konstigt.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Va fan längesen.. "Cinderella man" tror jag.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Vad skulle jag inte köpa?

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är extremt höjdrädd. Ibland kan jag bli rädd när jag ska gå ur sängen - och den är inte speciellt hög.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag antar att typ alla krig har med politik att göra så det kan man väl inte svara.. Men det gör jag ändå :D
Kyla ner hela j*vla världen, så att den globala uppvärmningen fick smisk :D

18. Tycker du om att dansa?
Det beror på vem man dansar med :D

19. George Bush?
Är väl amerikan va? 
Det är väl det enda. Mannen har ju inte gjort nåt vettigt, så det är liksom det enda jag kan komma på..  

20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp flicka?
Pojke: David?
Flicka: David? Möjligtvis Daniella..

21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Inte överväga, jag ska bo utomlands. Island, here I come!!
Möjligtvis England, och då äre Manchester som gäller :D

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Äntligen, vi har väntat på dig i 123 år! 
Och jag lovar dig, Himlen kommer göra allt för dig, och allt för att försöka överträffa Edsbro.  

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Min syster, Anna, Erik och Sara.

Tittade ni?

För alla er som inte tittade på "Robins" ikväll, missade något. Robin Paulsson är störtskön, och som gäst hade han Björn Gustafsson :D Alltså en ganska bra kombination. Eller förresten, en oslagbar kombination. Så jag hoppas att ni tittade..

Crazy Friday

Som jag har sagt förut, så förtjänar ingen lärare att ha våran klass på en fredag eftermiddag. Men ingen lärare kan ju slippa liksom bara för att vi elever säger så. Men jag kan säga att vi är helt hopplösa. Fullkomligt hopplösa.
Ett av många märkliga (men roliga) citat:
Susanne (lärare): Var det något du ville säga?
Pernilla (elev): Nej, jag försökte bara få mottagning på mobilen..
Som sagt.. Hopplöst var ordet.
Våran klass är ganska svår att ha att göra med i vanliga fall, men på fredagar.. då är det annorlunda..
Trots den flummiga dagen så lyckades jag ganska bra med min redovisning om EU. Eller bra vet jag inte, men jag klarade av den utan att svimma, så det ser jag som klart godkänt.
Under en liten "utesväng" på rasten så hittade jag en studsboll :D Och kanske är det bäst att jag säger det nu, så att alla vet. Om, OM, jag någonsin skulle hamna i fängelse, OM, så måste någon av mina vänner smuggla med sig en studsboll in i fängelset och ge till mig. Jag svär, jag kan roa mig i flera år med en studsboll.
Studsbollen blev ganska studsad om man säger så, efter det att jag hittat den, och Ibbe ville hela tiden leka med den. Men se det fick han inte. Eftersom typ hela skolan har gått hem vid den tiden så kunde vi fritt springa runt i centralkorridoren. Jävla kul faktiskt. Jag vet att man inte ska "skryta" om sina egna skämt, men den här var jag nöjd med: vi har precis kommit tillbaka till vår egen korridor, jag ser ett sånt där diadem på golvet, tar upp det och säger till Ibbe: "Oj, Ibbe, du måste ha tappat det när vi sprang omkring och lekte". Tack för applåderna..
Och så måste vi hälsa Annika välkommen tillbaka från Egypten, glad to have you back babe :D
Vi hörs hörni, hejsansvejsan
Dagens låt: Angels & Airwaves - Secret Crowds

"Back-ass"

Är hemma igen efter ännu en dag som spårat ur i skolan. Distansdag och elever från SP06B är ingen jättebra kombination. Av någon anledning så är alla som är där halvt flummiga. Jag fick alltså inte speciellt mycket gjort idag, men vad gör det när man har så kul som vi har :D Dagens sista flummighet måste jag dela med mig av.
Jag, Erik, Emelie och Sofie sitter i ett grupprum och alla försöker väl att arbeta med något. Jag reser mig upp och ska gå ut, jag vet inte varför men jag tittade på Eriks rygg och det var ett ganska stort mellanrum mellan tröjan och "huden". Och vad jag får se var så jävla roligt att jag knappt kunde andas. Fråga mig inte varför jag tittade in i Eriks tröja, min blick liksom bara gled dit. Men iallafall, Eriks skuldror trycks ihop på nåt konstigt sätt, och resultatet av det blev... En rumpa! Erik sitter med en rumpa på ryggen, därav smeknamnet "back-ass". Alltså ryggröv. Jag ramlar nästan in i väggen för att jag skrattar helt okontrollerat, jag får ont i magen och det går senare över i mindre kramper. Jag försöker få fram några ord och säga till Emelie att hon måste komma och kolla. På nåt konstigt sätt så förstår hon vad jag säger, hon tittar lite tveksamt in i Eriks tröja, och fem sekunder senare så gråter hon av skratt. Reaktionen var väl ungefär likadan hos Sofie. Bildbeviset på denna fantastiska skapelse (skapad av Eriks skuldror) finns på allas mobiler, och jag blir överraskad om den inte finns på Expressens förstasida imorgon.
Men som sagt, alla i SP06B är flummiga på torsdagar. Men frågan är om inte Sofie är värst. Idag hann hon med att: kolla på en och samma video (en kille som gör en förjävlig dans) minst trettio gånger och hamna i chocktillstånd p.g.a. den, hon dansade kycklingdansen (såg ut som kycklingdansen i alla fall), hon lackade sönder om någon rörde hennes hemmagjorda Nya Zealand-flaggor trots att hon senare själv satt med dom i håret, hon skrek ganska mycket, och.. Ja, hon är flummigast. Grattis Sofie, du är härmed flummigast i klassen (i skolan?). Även ett grattis till Emelie, som antagligen kommer att vara med i nästa upplaga av Guiness Rekordbok, under rubriken "Antalet flaggor i håret på en och samma gång". Javisst, Emelie fick röra flaggorna minsann.. Kanske var det för att hon hjälpt till att göra dom, kanske inte..
Juste, det var teater i skolan också, "Snövit". Helt okej var den, även om man blev rädd för drottningen.. Är det något som är fel om man blir rädd för Snövit?! Om någon tycker att det är det kan alla som var där ställa sig bakom mig och säga att det faktiskt var läskigt.
Ni har nu fått en inblick i hur det kan se ut på en lektionsfri dag i SP06B, så kom och gör oss sällskap. Det är helt enkelt för bra för att missa.
Tjingtjong, hej svejs!

Mönstring?

Aloha =D
Dagen inleddes på bästa sätt: fika på första lektionen. Det bjöds saft å bulla. Kanske borde säga att vi inte alltid fikar på biologin, men eftersom det var sista lektionen på kursen idag (yippi!!), så "firade" vi med fika. Läraren sa att jag låg på klart VG, och det var väl liksom det jag hade siktat på. Så jag är nöjd med det. Då var den kursen avklarad, nu är det bara sjuttioelva kvar. Nästa vecka börjar den nya kursen, inför körkortet. Kändes som att den kursen var ganska behövlig, och det känns som att den kursen inte kommer att vara lika tung som biologin var. Men vem vet liksom.. Efter det hade vi hål på två timmar, som vi alltid har varannan onsdag, så det bar av till pizzerian IGEN, med Erik, Simon och Ibrahimovic (aka Ibbe). Det har blivit lite av en tradition hörni. Ingen bra tradition, men..  
Det första man ser när man kommer hem från skolan är ett stort brev på sängen. På brevet står det "Pliktverket". Jag blev deprimerad. Domen har kommit. 21 april. Mönstring i Stockholm. Suck..
Det var väl typ nån gång förra året man fick göra nåt sorts "lämplighetstest", och jag tyckte att jag på ett ganska snyggt, smidigt och diskret sätt sa att jag inte var speciellt sugen på att göra lumpen. Men det sket tydligen dom i. Seriöst, tänk om man hamnar i Pajala?! Eller nåt annat ställe långt bort.. Som ni kanske märker så är jag inte speciellt positivt inställd till det här. En hel dag med en massa olika tester och andra grejer. Låter ju liksom inte så lockande. Men som kille född -90 så är det tydligen ens "plikt" att göra det där lämplighetstestet. Och jag tyckte alltså att jag sa där att jag inte ville göra lumpen.. Men men.. Dock så läste jag en bok som kom med det där äckliga brevet, och det verkade faktiskt inte så farligt. Men jag funderar ändå starkt på att försöka äta ännu mer pizzor och annat skit, bli rund(are) om magen, och på så sätt få sämst kondition precis innan det är dags för mönstringen: alltså kommer jag inte vara "lämplig". Vad tror ni om det?

Ett annat datum jag vet att ni har skrivit in i era kalendrar är den 20:e mars. Och för er som inte har gjort det: den
20:e mars tar jag bort min tandställning :D:D:D Eller, jag tar väl inte bort den, men någon trevlig tandläkare tar bort den. Har väl haft den i drygt ett år nu, och det ska bli skönt att inte behöva borsta tänderna i en halvtimme för att det ska bli rent. Och så ska det bli ganska skönt att bli av med den...

Dagens låt: The Killers - Uncle Johnny
(Introt i den här låten hör definitivt hemma på topp3).

Ingen fara, jag lever

Okej allihopa, jag lever! Har inte skrivit nåt på sisådär fyra dagar, så jag kände att det kanske var dags. Men har man lov så finns det liksom så mycket annat att göra.. Men hursomhelst, nu är jag här.
Och så var lovet slut.. Som vanligt så tycker jag att det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan (?!), men efter första lektionen imorrn så har garanterat den inställningen försvunnit nånstans. Alltså som det brukar vara.
Idag var det dags för säsongens sista match, och måste säga att det är skööönt att det är slut nu. Laget har på nåt sätt spårat ur, och det var "spiken i kistan" idag, eftersom det dök upp 7 killar till säsongens sista match. Ganska ruttet alltså. 7 killar!! Mina ben har inte återhämtat sig än.. I mål fick vi sätta "Mini", född 1994 (!). Han var utan tvekan bäst på plan, och då mötte han liksom ett lag där den yngsta förmodligen var tre gånger så gammal som honom. (Jag överdriver inte). Okej, så vi var 7, så det kändes ju liksom ganska kört redan innan motståndarna kom med sina femton lirare. Motståndarna (Mälby) hade redan vunnit serien, och vi kunde inte hamna nån annanstans än trea, så det var ganska dött. Ja juste, hur gick det? Inte så bra faktiskt, men något resultat vill jag inte prata om. Om det nu skulle vara så att någon av nån märklig anledning skulle få reda på resultatet ändå, så kom ihåg: vi var 7st. Enda positiva var väl att eftersom vi var så få, så gjorde man ganska många poäng :D
Men som sagt, skönt att det är klart. Ska väl klara av ett år till tror jag, men då blir det f*n inte med det här laget, utan ett nytt som håller på att sättas ihop :D Det ska nog bli bättre ska ni se..
Jahaja, då vare skola igen. Back to reality liksom..
Bye bye hörni :)

RSS 2.0