Sorry...

Okej, jag har återigen haft några dagar med uteblivna inlägg. Ber om ursäkt för det. Men det blir liksom bara så när det inte finns nåt speciellt att skriva om. Det gör det inte idag heller, men jag skulla liksom bara visa att jag är vid liv. Det enda intressanta (?) som hänt i skolan var att idag skulle jag haft redovisning i engelska, men eftersom vissa, jag nämner inga namn - ni vet vilka ni är era jävlar, redovisade typ en halvtimme för länge så måste man vänta tills nästa vecka innan man kan bli av med skiten! Lite drygt, eftersom man ändå var hyfsat förberedd.. Så tack för det Sundinemelie... Oj då :O
Tandläkarbesök idag igen, och jag fick det bekräftat att jag ska ta bort tandställningen nästa torsdag :D
Imorgon väntar ännu en meningslös dag i skolan.. Och med meningslös menar jag en lektion på morgonen, hål i två timmar, och en lektion till, sen slutar man. Alltså meningslös.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska sussa ett tag.. Är sjukt trött.. Så ja, det får nog bli sängen nu. Möjligtt att jag förflyttar mig till soffan lite senare..
Dagens låt: Gavin DeGraw - I Don't Wanna Be
Ciao!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Nej nu! Din lus, hur kan du anklaga mig! Det var en viss Gustav som snackade i evigheter -.- Hänga ut mig på det viset. Hoppas de inte får av tandställningen!

:P

2008-03-11 @ 17:49:54
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Anna

Jag vill också ta bort tandställning ..
orättvist

2008-03-12 @ 09:07:08
URL: http://fetaostspeckad.blogg.se
Postat av: ems

Dryg dag? =P
Vi har fått nytt schema nu. Och då slutar vi 11:00 varannan onsdag och 12:10 varannan onsdag. Skönt? Jovisst, om man inte var tvungen att sitta kvar i skolan fram tills klockan 17:00 för att man ska jobba då =P Det är liiiite drygt måste jag säga! =P men, men , jag ska inte klaga ;)

2008-03-12 @ 16:33:02
URL: http://emeliesplace.blogg.se
Postat av: Emelie

Men vafan, klaga på Sofie också då! :P Jag har också haft tandställning så jag vet hur det känns. Så därför är det extra kul att retas :D Haha sorry man :P Du får la hämnas på något vis, om du kan, haha!

2008-03-12 @ 21:18:16
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Anna

nää typ om ett halvår kanske :/

2008-03-12 @ 21:29:27
URL: http://fetaostspeckad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0