100 pinnar till muck

Veckan som varit? L3:an har åkt över en bro (coolt?), det har sprungits, det har åkts skidor, det har huggits ved - förbannat mycket ved - vi har nått drömgränsen "100 p/m" och det har varit bärgningstjänst. Sammanfattningsvis. Det har varit en vecka helt i min smak - "egen fys" är ett begrepp jag gillar skarpt, och det har överlag varit en ganska slapp vecka. Med andra ord en skön vecka.

Veckan som kommer? Skidtävling (1 äcklig mil), pang-pang med AK5:an - kommer jag ens ihåg hur man använder den? - och förberedelser inför kommande bataljonsövning. Jag. Hatar. Fält.
Men satan i gatan, snart är det påsklov. Sen är det Skåne. Sen är det M-U-C-K.

Med förbannat mycket ved menar jag förresten fem kubimeter. Fem kubikmeter! VED! Det är mycket ved.

Adiós

7 sanningar

Den annars så goa Pernilla bestämde sig tydligen för att ge mig någon slags utmaning. Dessa "utmaningar" är jag alltid annars väldigt negativt inställd till, men jag är beredd att göra ett undantag. För Pernillas skull. Och för att jag skriver så förbannat sällan.
1. Jag saknar skolan. Ni läste rätt. Jag saknar skolan. Förbannat mycket.
2. Ofta dyker en fråga upp i mitt huvud. "Boden?". Varför, varför är jag i Boden? Det är en fråga som aldrig kommer få ett värdigt svar.
3. Jag är höjdrädd. Inte "oj-vad-högt-det-är-tänk-om-man-skulle-ramla-ner-höjdrädd", utan mer "i-helvete-heller-att-jag-går-ut-på-den-där-balkongen-höjdrädd". Jag tror rädslan föddes för ganska många år sedan, då jag stod uppe på Långe Jan, fyren på Öland, och tittade ner och insåg att "jag skulle vara ganska död om jag ramlade ner här". Det är en rädsla som går att kontrollera, helt klart, men om jag kan undvika höjder så gör jag självklart det.
4. Jag är hemligt förälskad. Jag har varit hemligt förälskad rätt så länge faktiskt. Och ja, det lär förbli en hemlighet. Men en hemlighet som jag, förhoppningsvis, inte tar med mig i graven. Nej, den ska ut tidigare än så. 
5. Jag har, liksom många (alla?) andra, en dröm om att bli författare. Eller åtminstone skriva en bestseller och sen bara kunna glida runt med alla miljoners miljoner man får när man lyckas få till den där bestsellern. Jag är inne på en berättelse av typen "förbjuden kärlek". Oj, plötsligt fick jag en briljant idé! En flicka flyttar till regnig skitstad, träffar en mystisk pojke, blir hopplöst kär i pojken, pojken får inte - men blir lika hopplöst kär i flickan och efter att några varulvar och vampyrer försöker förhindra romansen så.... To be continued. Tror det kan bli ganska bra. Sanningen är alltså att jag vill ge ut en bok, inte skriva en kopia av Twilight (som jag förresten tycker är en förbannat bra bokserie).
6. Nu när jag ändå är inne på Twilight: Kristen Stewart (mer känd som "Bella", för alla som är beroende av Twilight) är snyggast i världen. Det finns ingen att ens jämföra med. Slutdiskuterat.
7. ..........*Trumvirvel*.......... Och den sista sanningen: Dagen jag muckar. 18 juni. Dagen kommer vara skönare än studenten. Vi har några veckor fram till påsklov, varav en ska spenderas ute i skogen, vi har några veckor mellan påsklov och slutövning, en slutövning som äger rum i Skåneland och där vi ska vara i en månad. Efter det... Efter det är det städa och städa innan jag lämnar sjätte logement, Mother Russia, DeltaQuebec, Pansarskyttekompaniet, I19 och Boden. Den sjunde sanningen är väl med andra ord... Att jag längtar.

På grund av tveksamhet till hur många som läser den här bloggen, om det ens finns någon, så väljer jag att inte utmana någon ytterligare. Eller vänta, jag ger alla en frivillig utmaning, så kan den som vill göra skiten! Det händer inte ofta, men ibland, ibland får jag till riktigt briljanta idéer. Frivillig utmaning, ja jävlar...

Adiós


RSS 2.0