Boden, here I come

Fick besked från Pliktverket idag, och där stog det att jag ska göra lumpen. Boden, i elva månader. En månad efter studenten nästa år. Just nu känns det åt helvete, men jag tror nog att ju mer jag tänker på det, desto bättre kommer det att kännas. Visserligen brukar det vara precis tvärtom med det mesta, men faktiskt så tror jag inte att det kommer vara så med det här. Det som känns mest tungt är att det är i Boden. Det ska tydligen ta 13-14 timmar med tåg. Enkel resa. Bara det kan ju knäcka en liksom. Det kommer väl knappast bli så att man åker hem varje helg.
Och all j*vla träning man måste lägga ner innan. Det var det som min mönstringsförrättare sa var viktigast, eftersom jag inte är speciellt stark. Och konditionen måste också upp. Han sa något om att jag skulle vara beredd på att klara av  en "löprunda" på en mil. Jomen visst. Cooper-testet i skolan gör mig svimfärdig. Och det är 3 kilometer.
Men som sagt, jag kommer nog blir mer och mer positivt inställd till det här. Hoppas jag.

Just nu sitter jag och pluggar engelska. Att skriva om det amerikanska presidentvalet är faktiskt ingen höjdare. Det suger. Trots att det är extremt viktigt för sisådär hela världen hur resulatet blir i det här valet, så lockar det inte det minsta att skriva om det.

Denna förbannade skola

Skolan kväver mig just nu. Därför är bloggen inte min högsta prioritet för tillfället. Men ni måste ha förståelse med det. Men faktiskt så känns det som att skolan (och med skolan menar jag alla lärare) vill vara så taskiga som möjligt nu precis innan lovet, och plåga oss så mycket som det bara går. Sista chansen liksom. Som sagt, mycket är det. T.ex: prov i fredags, prov idag, miniprov + redovisning imorrn, uppsatsskrivning i spanska (i spanska!!) och en mindre redovisning på fredag. Och nästa vecka är inte speciellt mycket bättre: två redovisningar på måndagen, stor inlämning på tisdagen och prov på onsdagen. Man kan väl bara säga yippi. Yippi. Och skit kanske. Det känns som sagt förbannat tungt. Och inte blir det bättre av att jag just nu jobbar på helgerna. Jag har under hela skolåret försökt att inte plugga på helgerna (och det har faktiskt gått ganska bra, utan att resultaten har blivit skit :D), men de helger som är kvar innan lovet, dom behöver jag verkligen plugga på. Men det är ganska kört, eftersom jag i princip sover hela dagarna. Och juste, under den sista veckan i skolan så ska jag kunna producera en fet uppgift i inför körkortet. Någon frågade vår lärare hur stor den skulle vara, och någon annan sa lite skämtsamt "tio sidor såklart", och läraren sa "ja, något sånt, men det är max". Mm, tio sidor var det. Anledningen till att jag ska fixa den under den sista veckan är för att jag inte kommer att ha tid innan dess.
Men skolan är väl underbar...
Ska väl kanske lägga in en liten kommentar om Eurovision bla bla bla eller vad den nu heter. Jag tycker så här: man ska inte få ha några kändisar med i uppträdandet (om kändisen inte sjunger), och man ska f*n inte få rösta på sina grannländer. Det är tråkigt att det ska vara det landet som har flest grannländer som vinner, och inte det landet som har bäst låt. Inte för att jag tycker att Sveriges låt var bra, för det var den absolut inte, men Rysslands sångare lät som han var tio när han sjöng. Eller nej, femton, för då har man kommit in i målbrottet - och så lät det när han sjöng. Det skulle ha varit roligt att se Rysslands uttagningar. Undra hur de som inte vann lät...  
Men om man ändå ska rösta på grannländerna, så tack, tack Norge, Island, Finland och Danmark för de två poängen. Pinsamt. Roligt att bo i Norden liksom. De få grannländerna man har ger oss inga poäng. Man ska väl kanske inte lägga skulden på Perellihäxan, så vi skyller ifrån oss på resten av Norden. Kanon!
Förresten, jag förstår inte hur häxan och resten av hennes trettiomanna-sminkteam tänker..
Dagens låt: Rysslands vinnarlåt. HAHAHAHA!!
Dagens låt: Death Cab for Cutie - Coney Island

Just nu älskar jag Moskva

JAAAA!! JAAAA!!!! Jag tror nog att jag precis har upplevt ett religiöst ögonblick. Tack för fan, Man United. Tack för att Ronaldo kan nicka, tack för ribban, tack för stolpen, tack för att Terry halkade, tack för att Van der Sar är "a jolly green giant", och jävligt lång, tack för att det regnade så att Terry halkade, tack för att Tévez, Nani, Anderson och Hargreaves köptes till laget, tack för att alla de fyra gjorde mål på sina straffar, tack för att alla i United kan sparka på en boll, tack för Sir Alex fortfarande är tränare, tack för att Scholes fortsatte spela, trots att han verkade ha brutit näsan, tack för att Giggs blev inbytt, tack för att domaren såg Drogba's kärringslag på Vidic's kind, tack för att Drogba blev utvisad för det, tack för att Cech inte är två centimeter längre, tack för en förbannat bra match. Det här inlägget innehåller nu 18 stycken "tack" (med detta inräknat), och jag skulle kunna fortsätta hela natten. Att en match ska behöva gå till straffar, eller vänta, att en final ska behöva gå till straffar, är så förbannat orättvist. Skippa det, och låt spelarna spela tills dom gör mål i stället. Straffläggningar är inte alls bra för hjärtat. Hade jag varit ett par år äldre, så hade jag inte kunnat skriva nu. Men det här låter ju nästan negativt, Manchester United har ju för fan vunnit Champions League!!!!! JAAAA!!!!! Bäst i Europa!!!
Som sagt, a religious moment.
Just nu älskar jag Moskva.
Att vinna Premier League OCH Champions League, samma säsong, det är lika med status. Status och respekt.
Manchester United FC - Chelsea FC 6-5. (1-1 efter full tid och förlängning).
Ytterligare ett "renodlat" sportinlägg, men det här måste jag bara skriva om.
Så tack igen (tack nummer 19), Manchester United.
Glory, Glory Man United!


Snart smäller det

Jag har inget vettigt att säga i det här inlägget, bara att det är drygt en timme kvar till avspark. Och det var ju faktiskt väldigt vettigt. Shit, snart smäller det. Vinner dom så jublar jag garanterat ut här i bloggen efteråt, men förlorar dom så tänker jag bojkotta bloggen, och dissa den i flera veckor. Så bäst fan för United att dom vinner..
Glory, Glory
Bye bye

Skäms David

Okej, jag måste skämmas. Jag har gått från ett inlägg om dagen till ett i veckan. Inte riktigt så illa kanske, men det blir mer och mer sällan som bloggen får min uppmärksamhet. Men ärligt talat så har jag inte haft tid.
Först och främst så måste jag rapportera om ett nyförvärv till min The Killers-fanclub (som egentligen inte existerar). Emelie Sundin har lärt sig att lyssna på Brandon Flowers och hans ljuvliga stämma. Min själ mår bra när jag hör detta underbara band. Så alla ni som läser det här: om ni inte redan lyssnar på The Killers, gör det nu!
Det finns bara ett problem. Dom kommer aldrig till Sverige. Länder som Belgien, visst, men Sverige, absolut inte. En aning märkligt kan tyckas. Sånt kan man ju bli lite småirriterad på. Men nästa gång jag åker till the States (vilket kommer bli.. hmm.. Aldrig!) så ska jag se dom live. Jag skulle kunna åka dit enbart för deras skull.
Nu till en liten sammanfattning. Första helgen med jobb på Norrtelje Tidning är avklarad. Två nätter, som var två väldigt långa nätter, blev det. Det blev en mjukstart, åkte bil med syster. I sommar blir det desto tyngre, då hoppar jag på cykeln. Återigen så ska jag kanske säga att jag ska cykla med tidningar, jag ska inte bli någon krönikör.
Hela helgen gick i stort sett åt - på nätterna jobbade jag, och på dagarna sov jag. Lite småtråkigt, men en inkomst är ju faktiskt viktigare än att roa sig. Anser vissa..
Efter att jag hade vaknat på söndagen (ungefär vid 3-tiden) så bar det av till Rimbo, och innebandyträning. Det var inget smart drag, eftersom mina ben var rejält slutkörda. Jag återkommer till mina ben snart..
Man kan väl säga så att jag somnade ganska lätt den kvällen.
Måndagen var som en helt vanlig dag i skolan, och sista lektionen (inför körkortet) bjöd på en trevlig överraskning. Provet vi gjorde i onsdags, onsdags morgon för att vara exakt (just precis, morgonen efter studentskivan) hade gått j*vligt bra. Ett poäng från MVG. Visst, lite surt, men kanske hade det gått ännu bättre om jag hade varit "på alerten". Hjärnan var ju inte speciellt snabb om man säger så. Kanske är det ett vinnande recept, dricka på kvällen, prov morgonen efter.
Igår kväll kände jag mig ovanligt pigg, så jag bestämde mig för en springrunda. Ett mycket dumt beslut, skulle det visa sig vara. För efter ett par hundra meter så kändes det i benen att jag hade jobbat i helgen. De kändes som gelé. Möjligtvis smör. Alltså, ett väldigt dumt beslut.
Idag har det väl inte hänt något speciellt, förutom Cooper-testet (stavas det med C eller K :S) i morse. Självklart så hade vi det just idag. Så återigen fick mina ben arbeta onormalt mycket. Nu tog det bara ett par steg innan de kändes som gelé. Men när man gör det där testet, och vill ha en bra tid, så har man liksom inte tid att stanna. 3 kilometer ska man springa, och halva vägen funkade det väl, men sen tog det tvärstopp. Visst, jag sprang hela vägen, men inte gick det fort. Nej nej, det gick snarare extremt långsamt. Men jag klarade mig hela vägen, och när jag kom hem från skolan så ville Empo att vi skulle ut och gå. "Visst", tänkte jag, men när vi gick upp för en enda liten lutning så kände jag att krampen var nära. En överdrift, okej, men sega känns mina stackars ben just nu.
Sängen bara väntar på mig..
Imorgon finns det väl ingen träning på schemat hoppas jag.. Nehejdå, för imorgon måste jag plugga. Prov på fredag, jobb i helgen och prov på måndag. Tungt känns det just nu i skolan. Så ge mig sommarlov, NU!!!
Igår efter skolan gick jag till Roslagens Trafikskola och bokade tid för handledarkursen. Okej, jag är tillräckligt gammal för att ta körkort, och jag har inte ens gått inledningskursen, haha, jag vet. Men även om jag är sent ute, så struntar jag i det :D Nu är det hursomhelst avklarat, och den 11:e juni smäller det. Alltså en dag efter Sveriges EM-premiär mot Grekland =O Helt galet, men snart börjar ju fotbolls-EM. Det är såna saker som räddar en sommar.
Måste få nämna lite sport till. För om ett dygn så är det klart vilka som vinner Champions League. Man Utd - Chelsea. Jag vet att jag har nämnt det förut, men snart kan man nog säga att ett beroende har vuxit fram för Man Utd. Och jag vet inte hur detta kommer sig, jag menar, staden ligger inte ens i Sverige, jag har aldrig varit där så varför är det just det laget?! Aja, vinner dom så kommer jag vandra på moln i flera veckor, och förlorar dom så.. Ja.. Eller förresten, det är ju inte ens ett alternativ.
Glory, Glory Man Utd!!
Så till dagens låt. Inte helt oväntat så är det The Killers. Jag vet att jag har använt den här låten som "dagens låt" tidigare, men eftersom den är så grym, så gör det inget.
Dagens låt: The Killers - All These Things That I've Done
Det här är magi.


Debut

Snart är det dags för första jobbnatten. Det blir en liten mjukstart - åka bil med syrran. Men det är garanterat det bästa sättet att lära sig på, eftersom vi ska ha samma områden i sommar och så. Så den här helgen, och nästa, blir det "inlärning", och sen är det tänkt att jag ska ta över resten av helgerna fram till sommarlovet (syster kör alla helger för tillfället, och hon har gjort det ett bra tag). Och så direkt när sommarlovet drar igång, ja då drar jobbet igång "på riktigt". Sen i sommar blir det varannan vecka jobb, varannan ledigt. Perfekt.
Nu är det väl meningen att jag ska få lite mat i magen, och sen behöver man nog sova.. Lite tråkigt faktiskt.. När ska jag roa mig nästa gång liksom?! Men aja, det kanske är skitkul att jobba.. Wippidoo. Nej nu jävlar, nu är jag taggad. Vi höres!
Bye bye
Dagens låt: The Killers - When You Were Young


Summary

Okej, dags för en sammanfattning av de senaste dagarna.
Tisdag:
Dagen börjar med idrott, där orientering stod på schemat. Jag och Erik har under alla orienteringstillfällen (lagom långt ord) följts åt, och så också i tisdags. Med oss fick vi även Joanna. Måste nog säga att det gick helt okej, förutom en mindre incident som inträffade på en satans jävla äng, med en satans jävla bäck. Som ni kanske har gissat så trampade jag i bäcken. Med båda fötterna. Jag blev blöt upp till knäna, och på nåt konstigt sätt så började det även blöda på en del ställen. Så nu ser det ut som att jag precis har blivit piskad på mina ben. Resten av skoldagen klarade jag av utan några skador.
På kvällen var det dags för Sam's studentskiva på Mobergs. Väldans kul hade nog de flesta, och det var många man kände som man kunde ha trevligt med. Så det var en klockren kväll.
Onsdag:
Något som inte var lika klockrent var att jag hade prov i inför körkortet klockan 8.50 på onsdagen. Lagom tungt kan man ju säga. Men faktiskt så var jag där i tid, och inte fan gick det skitdåligt. Man kan väl säga att det gick efter omständigheterna bra. Kanske var det tur att man hade två timmar på sig, eftersom hjärnan gick ovanligt långsamt. Men som sagt, det gick nog helt okej, trots allt.
Som vanligt så var det drygt två timmars hål efter den första lektionen, och det kändes extra drygt, eftersom jag var så seg. Meningslöst skulle vissa kalla det. Efter matten åkte jag hemåt, och resten av dagen bestod av återhämtning.
Torsdag:
Idag var det dags för sista nationella provet. Engelska, läs- och hörförståelse. Läsningen gick finemang (tror jag?!), men lyssningsgrejen gick inte så bra. Ganska jättedåligt faktiskt. En liten överdrift kanske, men inte gick det bra. När vi kom ut från klassrummet var alla förbannade (förutom Annika möjligtvis, hon har bott halva livet in the U.S.A), ett tecken på att det var fler som inte gillade lyssningsgrejen. Men hursomhelst så vet jag iaf att jag har VG i engelska B. Mer hade jag väl egentligen inte förväntat mig. Kan ju vara missnöjd med att jag sänker mig från A-kursen, men det här ju svårare. Typ..
Aja, ikväll ska jag nog bara slappa, och fortsätta återhämtningen. Plus att jag behöver plugga spanska. Ännu ett "miniprov" imorgon, och det känns som att det här kan vara svårast hittills. Oregelbundna verb i presens låter ju inte som nån höjdare precis.. Bara nöta som gäller, och det kan vara en aning drygt.

Nu vill jag bara hälsa min syster Linnéa välkommen till bloggvärlden. Hon har länge bojkottat, och sagt att "jag ska aldrig skaffa blogg, jag nöjer mig med att läsa andras", men nu är hon alltså här. Nu har jag väl lärt mig att länka, men jag tänker ändå inte göra det. Så jag kan bara säga välkommen!
Adiós
Dagens låt: Youth Group - Forever Young (Om det ens är möjligt, så är den här versionen nästan i samma klass som orginalet).

Glory, Glory Man United!

Nu är det tamejfan dags för ett sportinlägg rakt igenom. För fan i helvete (ursäkta det ovårdade språket), idag vann Man United Premier League (=den engelska ligan, för alla dom som inte visste det). 2-0 mot Wigan, och det var liksom det enda som behövdes. Så jävla skönt!! Från augusti -07 till maj -08 har dom spelat, och idag vann dom alltså hela tjofaderittan. Jag gissar att det här får en fin plats i mina drömmar i natt.. Nu är det bara en match kvar, final i Champions League (=Europas bästa turnering) den 21:a maj. Den spelas i Moskva, och det här är nog den enda anledningen jag kan hitta till varför jag någonsin skulle resa till Ryssland. Nu ligger det dock till så att jag inte ska åka dit, så jag får nöja mig med att se det på tv.. Det kommer verkligen inte sitta fel när dom vinner den också. Förresten, Manchester United utövar sporten fotboll, och dom kommer från staden Manchester i England. Bara så att alla vet vad jag egentligen pratar om.
Sådär, lite sport var väl inte så farligt. Nu blir det en snabb dusch, sen lite plugg, och sen sängen. Nej juste, lite mera sport: nu är det ju så att Sverige (ni vet, landet vi bor i) spelar hockey-VM i Kanada, och tiderna där borta är ju lite märkliga. Så dom spelar liksom klockan ett i natt, mot Tjeckien, och jag måste ha slagit i huvudet eller nåt, men jag tror fan att jag ska kolla lite på den. Hockey är vanligtvis inte min grej, men jag vet inte.. Eller nää, det är ju faktiskt skola imorrn. Men om hockeyn slutar vid halv fyra där nånstans, då hinner jag sova i tre timmar.. Eller nää, jag skiter nog i det.. Dusch, plugg, sängen - punkt slut!
Hej svejs!
Dagens låt: Unwritten Law - Seein' Red


Stenplockning

Dagen har bestått av en sak: stenplockning. Och det är precis vad det låter som. Jag har plockat sten. Från klockan nio i morse till ett. Och självklart så finns det en anledning till att jag har plockat sten i fyra timmar en lördag. Anledningen är att vi skulle samla in pengar till innebandylaget, och det här är ett väldigt bra sätt att göra det på - man får nämligen 400kr för varje säck med sten man plockar ihop. Eller, laget får 400kr för varje säck. Men faktiskt så sänker man sin egen avgift om man är med och plockar. Och där har vi den enda anledningen till varför jag gick upp ur sängen klockan halv åtta. En lördag. Man behöver betala betydligt mindre, och det var det väl kanske värt. Vi var väl ungeför 20 som plockade, och vi fick ihop 18 säckar. Låter kanske lite, men varje säck innehåller ca 1-1½ ton med sten. Så det var inte speciellt lite. Hursomhelst, min rygg mår ganska jättedåligt just nu, och jag känner att det börjar komma fram blåsor på händerna.. Nej, det här var ett förbannat tråkigt ämne att skriva om, så jag får väl berätta vad jag gjorde igår istället.
Dagen började skit: jag försov mig för första gången på minst ett år, och självklart så skulle jag göra prov just den timmen som jag missade. Jag ville verkligen bli av med det där provet, så det var lite surt. Så jag tog en senare buss in till skolan (jorå, det går faktiskt fler än en buss från Edsbro), och jag kom lagom till spanskan. Där hade vi ännu ett "miniprov", och det gick helt okej. Spansk grammatik är faktiskt ingen höjdare, men alla tre proven hittills har gått finemang. På temalektionen hände väl inget speciellt, och skoldagen tog slut ganska fort.
Efter det här tog jag en tripp ner till stan och köpte mig en tröja, och sen gick jag vidare till farmor och farfar. Där har jag varit väldigt mycket den senaste tiden, men det är bara trevligt. Efter ett tag kom padre och hämtade mig, eftersom vi skulle titta på en cykel. Det lät väldigt konstigt, så jag kanske ska påminna om att jag ska cykla med tidningar i sommar. Därför tittade jag på cykel. Cykeln, en "militärcykel", var perfekt, och nu står den här hemma och väntar på att bli körd. Det lät ju också ganska fel.. Visserligen ganska tung, men det lär ju behövas en stadig cykel.. Tidningar i stor mängd blir faktiskt ganska tungt.. Efter cykelköpet så dumpade pappa av mig hos Erik, eftersom vi hade bestämt oss för att ännu en gång titta på Emelies och Saras teater. Fråga mig inte varför vi skulle titta igen (vi kanske helt enkelt bara är väldigt bra kompisar). Men vi kom dit, glada, och det visade sig att det här skulle vara den sista föreställningen. Och jag måste säga att det var bättre den här gången. Skådisarna är fan grymma, och nån av dom lär ju garanterat komma långt inom teater. Det hoppas jag iaf. Eftersom det var sista föreställningen, så fick dom ju självklart "läraren" att gråta. Det var förmodligen höjdpunkten :D
När vi hade applåderat och grejer, och snackat lite med Sara och Emelie (och Emelies pappa, men vad han sa till mig och Erik håller vi nog för oss själva), så gick vi en sväng till parken och hade ett litet samtal med Agnes. Sen fick det vara nog, och jag tog bussen hem (tro det eller ej, men det går även bussar till Edsbro på kvällen).
Sängen var det enda alternativet när jag kom hem (efter lite film - Indiana Jones - förmodligen 80-talets bästa film :P).
Imorrn måste det pluggas inför körkortet, eftersom det är prov på onsdag igen.. Vette fasen hur det kommer gå - det är studentskiva på tisdag. Och självklart så ligger provet på första timmen. Känns lite tungt faktiskt..
Och så är det ju Man Utds sista ligamatch imorrn. Vinner dom så vinner dom ligan. Det är ju vid såna här stunder man skulle kunna bli extremt religiös. Så när dom vinner imorrn, räkna med att jag firar lite här i bloggen.
Vi höres, bye bye
Dagens låt: The Used - Poetic Tragedy


Hamma, Hamma, Hammarby!!

2-0!! 2-0!! :D Underbart kan man ju säga. Men jag fick vänta tills efter matchen innan jag kunde visa lite känslor, eftersom jag stog precis vid djurgårdsklacken. Men Eriks min när Bajen gjorde mål (han är ett djurgårdssvin) räckte ganska väl just då, så det var inga problem. Problem kan man däremot säga att det var efter matchen. För vilka jävla idioter det finns. Det började med en massa smällare (okej, det är väl inte så farligt, men fan vad det lät, och dessutom så smällde det precis där en polisbil hade stått trettio sekunder tidigare), och det fick oss att gå därifrån, inte speciellt oväntat kanske. Med oss menar jag Erik, Stina, Desse och hennes syster. Och så jag då. När vi hade gått ett par meter så började det hagla golfbollar. Det var ju inte speciellt trevligt, golfbollar är faktiskt gansa hårda. Vi märkte att det var några huliganer (för det får man väl kalla "dom"?) som hade kastat dom mot poliserna. Och polisernas hästar.. Så vi gick (eller sprang) därifrån, och nu ska jag väl försöka sammanfatta lite kort: vägarna var avstängda, det var polisbussar och fulla idioter överallt, tunnelbanan var avstängd, och det var tårgas (som luktar allt annat än gott). Nånstans där mellan så var vi förbannat nära att bli påkörda av en polisbil, och Erik såg en kille bli nerslagen precis framför honom. Det kändes nästan som att vara med i en film. Hur nu det känns.. Men vi kom ut ur det värsta, och eftersom det var avstängt överallt så fick vi gå en ganska bra bit till Solna Station. Därifrån gick det iaf buss, och den tog oss till Danderyd, där vi bytte till en Norrtäljebuss. Det är sällan jag tycker att det är skönt att sätta sig på en buss, men då kändes det som att jag hade kommit till himlen. På bussen träffade vi några som hade varit publikvärdar på matchen, och dom berättade ganska underhållande historier om hur det hade varit. T.ex. att massa djurgårdare hade "stormat" kioskerna på hela Råsunda. Eller underhållande, det var väl mest sorgligt egentligen..
Så till slut kom vi tillbaka till Norrtan, och Eriks mamma var snäll och körde mig till farmor och farfar.

Idag var det så dags för nationellt prov i matte B. Fyra timmar hade vi på oss, och jag var ganska nöjd med att jag satt kvar i 3 och en halv. Hoppas bara att det syns på resultatet sen.. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte alls hur det gick. Man brukar ju känna lite liksom, hur man tror att det gick, men nej, inte nu. Men godkänt ska jag förhoppningsvis ha fixat. Och det är ju det jag siktar på också. Så nu är det bara att vänta och se..
Imorrn är det dags för prov i religion, så det är väl plugg till det kvällen kommer att bestå av. Till viss del iaf, först ska jag ut och springa. Måste ju passa på nu när det är så fint väder..
Juste, igår var klassen och tittade på teater (IGEN), eftersom det är två tjejer i klassen som är med i den. Den var skitbra, och tjejerna var skitbra. Alla som var med var skitbra. Så det var skitbra. Vi säger det igen tycker jag: skitbra.
Bara en liten sak till. Jag (och flera andra på sina bloggar) har tidigare berättat om mitt lätta beroende när det gäller studsbollar. Och för någon vecka sedan, när jag var ute och studsade med den på rasten (det låter som att jag är sju år, och precis har fått en ny leksak, men sanningen är att jag är 18 år, och att jag precis hade fått en ny leksak) så råkade den hamna på taket. Jag, och Ibbe tror jag att de var, gjorde några försök till att klättra upp, men vi var helt enkelt för korta. insåg jag att jag är kort. Då, för det har jag ju aldrig märkt förut. Men hursomhelst, då sa Pernilla att hon skulle köpa en ny studsboll till mig. Dagarna gick, och ingen ny studsboll dök upp. Men. Idag kom den. Pernilla gav mig en ny studsboll :D:D:D Och då blev jag glad. Hade hon inte haft pojkvän så hade jag nog trott att det var en "gest i kärlekens tecken". Oj, vad fint det lät.. Men aja, tack Pörni.
Adiós
Dagens låt: Sugarcult - Stuck In America

Derby :D

Jajamensan, imorrn är det derby. Bajen - Djurgården. Eftersom det blev lite strul med beställning av biljetter så hamnade jag precis vid Djurgårdsklacken. Inte så lyckat, eftersom jag är bajare. Men vad gör man inte för att Erik ska bli nöjd. Biljetterna ligger just nu på min säng, och det nästan lyser om dom. Snart ska dom komma till användning.. Snart..
Idag har jag återigen haft ont i magen (shit, nu har jag nämnt det minst en gång/inlägg), och nu har jag iaf fixat så att det finns laktosfritt smör i huset. Vi får väl se hur stor effekt det blir..
Trots magjäveln så slog jag min förra tid på 2km på idrotten. Det var jag faktiskt lite nöjd med. Och ännu mer nöjd blev jag när jag fick tillbaka en bokrecension från engelskaläraren och en uppgift i naturkunskap. Härligt härligt.
Och snart är det sommarlov!! Men på torsdag är det nationella i matte.. Skit.
Nej, sängen väntar! Och imorrn smäller det, derby på Råsunda! Jajamensan (igen).
Hej svejs =O


Sammanfattning

Hello, det har varit väldigt dålig uppdatering på sistone, så jag får väl dra en liten sammanfattning av de senaste dagarna. I onsdags var det ju Valborg, och kvällen inleddes med grillning hos Nilssonsara. Tyvärr så orkar jag inte nämna alla som var där, men alla gjorde iaf så att det blev trevligt. Efter det, när alla var mätta och nöjda, så gick vi vidare till Södra Bergen där brasan fanns. Det var väl egentligen inte speciellt livat där, men lite alkohol brukar ju göra susen. Så blev det också. Väldigt mycket folk var det, och jag träffade flera som jag inte hade träffat på sjukt länge, t.ex. Patrik och Rådis, två sköna lirare som nuförtiden pluggar låååångt härifrån. Hoppas bara att det inte dröjer lika länge tills nästa gång. När vi hade varit där ett bra tag så gick vi ner för de extremt långa trapporna, och styrde vidare mot Trädgårn. Eftersom det bara var jag och Desse som är 18, så var det bara vi som kom in. (Jag vet, status). Även om en viss Annika gjorde ett harmlöst försök till att ta sig in. Eller hon kom in, men hon blev "utslängd" efter två sekunder. Hon sa att vakten "tog tag väldigt hårt i armen". Men du är helt klart värd en applåd för det försöket Annika. Där inne var det väl lite för mycket folk, och vi stannade inte speciellt länge.
Sen mötte jag upp med Agnes, Sara och Hanna, och vi bestämde oss för att börja vandra hem till Agnes. Hanna blev upphämtad, och istället kom Anna och joinade oss. Det blev lite mackor och så, sen var det dags att sova.
"Dagen efter" skulle Agnes spela match (mot ett lag från Allsvenskan :O), så jag och Sara tog oss till IP för att titta. Matchen gick väl som väntat, BKV förlorade ganska stort. Eller väldigt stort..
Sen var det bara till att sätta sig på bussen för hemfärd, och resten av dagen tillbringade jag i sängen. Skönt, och väldigt välbehövligt.
Igår, fredag, fick jag ett mindre anfall då jag helt plötsligt kom på att jag skulle plugga matte. Även det var välbehövligt, eftersom det är prov om en vecka. Och på torsdag är det nationella i matte. Fyra timmar, jajamensan :D. Plus att jag har prov i religion på fredag. Ja fyfan, ge mig sommarlov, NU!
Efter lite pluggande så var det dags: Edsbrorevyn. Händelsen med stort H. Händelsen som hela Edsbro väntar på hela året. Edsbro bygdegård (jorå, vi har en sån) var platsen, och som man brukar säga: vilken jävla föreställning!Det var helt klockrent., och jag fick faktiskt ganska ont i magen av skratt.
Efter det var det bara att hoppa in i farmors bil, eftersom jag skulle få skjuts till Norrtan. Jag blev avsläppt, mötte upp med Agnes, och vi började gå den väldigt långa vägen till Mobergs. Förbannat ansträngande var det, och alkoholen man hade hunnit fått i sig gjorde väl inte saken bättre. När vi kom dit var klockan fem över elva. Vill man slippa betala inträde så ska man vara där innan elva. Vi bommade alltså med fem minuter. Det var en hundring det. Lagom surt. Men vi blev inte alltför arga över det, och vi hade bara kul när vi var där inne. Träffade lite roligt folk, och några som man inte träffar speciellt ofta nuförtiden och så. Så som sagt, det var bara kul. Det var väl med ganska stor ansträngning man gick hemåt till Agnes där vid tre halv fyra, men hem kom vi iaf, på nåt sätt.
Och så idag har jag bara suttit på bussar och i soffan framför Man Utd:s match (som dom vann med 4-1 :D:D). Resten av kvällen ska jag bara använda till återhämtning, och förmodligen samma sak gäller för morgondagen. Nej fan, då är det träning :/ Och så måste man väl plugga.. Skit..
Måste bara slänga in en liten kommentar till om Man U. Dom är i final i den bästa turneringen i Europa, vilket betyder att dom är ett av de två bästa lagen i hela Europa. Respekt.
Punkt slut, adiós.
Dagens låt: Angels & Airwaves - Start The Machine

RSS 2.0