Kul med lov?

Jahaja, sportLOV. Ofta det här ens kan kallas lov.. Plugg, plugg och plugg. Så brukar det låta liksom, och jag gnäller som vanligt om alla lov, och alla "lediga" dagar man måste plugga på. MEN, jag har insett en sak. Man går liksom i skolan i vad, typ 12-13 år, och sen har man liksom resten av livet kvar. Okej, då jobbar man visserligen, och jag kommer förmodligen att gnälla minst lika mycket om det , men va fasen, man ska väl kanske inte klaga så himlans mycket för lite (med betoning på lite) plugg. Nu säger jag inte att jag tycker det är kul att plugga på lov, för det gör jag fan inte, men jag ska nog ta det lugnt med gnällandet ett tag framöver. Man överlever nog liksom.. Skolan är nog inte så farlig.. Nu ska ni se att jag kommer att sitta här å gnälla igen om en vecka, men det tar vi då :D Jag kommer alltså att fortsätta gnälla om plugg och skolan, men jag kommer också veta att det inte är så mycket att gnälla för (hur nu det hänger ihop?).  :/
Okej, mina senaste dagar på lovet  har alltså handlat om plugg (fyf*n vad tråkigt det är att jobba med EU!! Gnäll redan.. :O), men med några undantag. Igår stämde jag träff med min "filmpolare" Emelie (och eftersom det är ganska många Emelie's i kretsarna så är det kanske bäst att kalla henne för 'Björk', så att ingen känner sig vilsen). Och med filmpolare menar jag att vi möts och byter filmer med varandra. Trevligt trevligt. Efter det var det så dags för den omtalade bullbakningen. Det är ganska drygt att baka bullar, eftersom jäsningen tar hyfsat lång tid. Jag varnade er innan bakningen: akta er för mina kanelbullar! Det är alltså något positivt, för jävlar va goda dom blev - om man får säga det själv. Direkt efter jag hade tagit ut dom ur ugnen, så försvann hälften ner i min mage. Jäsningen fortsatte alltså där, med magont som följd. Något jag rekommenderar: kanelbullar och vaniljte. Något jag inte rekommenderar: för många kanelbullar och vaniljte.
Nu ikväll kom homie Agnes på besök, och vi glodde på "Supersugen". Helt klart godkänd, men inte mer. Efter ett antal felkörningar så hittade hennes chaufför (=mamma) hit, och hon lämnade Edsbro, som för övrigt är mycket fint på kvällen.. Man kan inte ha levt ett liv utan att ha sett Edsbro at night. Edsbro - "stan" som aldrig sover.
Ja hörnini, ironigränsen är nog på väg mot max asså..
Imorrn bär det av till Norrtälje med syster. Snäll (och svag) som man är, så lät man sig bli övertalad att följa med, vi är ju trots allt syskon..
Nä, klockan e nog sovdags nu hörni.. Dagens låt får fan bli The Killers igen :D
Gonatten.. Dagens låt: The Killers - Jenny Was a Friend of Mine

Seeegt - men skönt

Aloha. Har egentligen inte gjort nåt av värde idag, så det borde inte finnas något att skriva om (men ändå så skriver jag?). Jaa, jag vaknade vid ett (!), eller jag gick upp ur sängen ett, men det känns fortfarande inte som att jag har vaknat.. Rejält seg idag alltså, efter den slitsamma skidåkningen igår. Sen helt plötsligt var klockan sju, och det fick bli tv-tittande. Det var liksom det kroppen tillät. Det mest ansträngande jag gjort idag är väl de "positionsbyten" jag gjort i soffan.. Men jag fick väl min träning igår. Hoppas jag..
Imorrn har jag lovat mig själv att kasta undan lite tid till plugg, för idag funkade det helt enkelt inte. Plugg och sportlov är verkligen ingen bra kombination, men det verkar ju inte precis som att lärarna tar hänsyn till det. Undra om jag skulle vara lika hänsynslös om jag var lärare..?
Jaja, inget plugg idag, men desto mer imorrn? Ja, vi får väl se hur det blir med den saken..
Som sagt, en seg dag - men fan så skön.
Juste, imorrn blir det bullbakning! Så kanske pluggandet får flytta på sig en aning.. För det är väl viktigare att sockerbehovet mår bra? Och jag lovar er, mina kanelbullar mättar det behovet.. Akta er för dom kanelbullarna..

Dagens låt: The Killers - Mr. Brightside
Bye bye

Bye bye Kungsberget

Har precis tagit en välbehövlig dusch efter en extremt ansträngande dag. Faktiskt så längtar jag tillbaka lite till igår, då man fortfarande hade känsel i benen.. Idag fick alltså Kungsberget njuta av min underbara skidåkning, och jag var där tillsammans med min syster och padre. Tävlingen i antalet vurpor vanns av syster (5 st), jag kom tvåa på 3 vurpor och padre kom sist eftersom han bara ramlade två gånger. Dåligt pappa..
Jag höll vad jag lovade: jag bojkottade alla backar med svart märkning och alla ankarliftar. Det var sittliften för hela slanten - precis i min smak (även om jag är extremt höjdrädd).
Mjölksyra har fått en helt ny innebörd efter idag, eftersom den gjorde så att jag tvingades stanna två gånger i minuten, och benen känns fortfarande som gelé.
Kände mig en aning förnedrad lite för många gånger när 8-åriga ungar gled förbi, hoppandes och voltandes, samtidigt som jag var tvungen att anstränga mig rejält för att kunna stå på benen. Jag försöker intala mig själv att dom har åkt varje år sen dom föddes, vilket inte jag har gjort. Frågan är om man kan skylla på det.. Jo, det måste man kunna.. Nån stolthet ska man väl ha kvar :/
Något som inte var speciellt smart var att köra utan skidglasögon. Varje gång jag åkte för fort så blev ögonen typ som is.. Men å andra sidan, då visste jag ju när det gick för fort och när det var dags att stanna. Vem behöver hastighetsmätare liksom..?
Nu kanske jag har målat upp en bild där ni tror att jag är helt kass på att åka skidor, och jo visst, det stämmer kanske till viss del, men jag tar mig ner iaf (men skulle jag göra det om jag gav mig på en svart backe?!). Men hursomhelst, jag är inte hemskt dålig..
Men det var en klockren dag och klockren åkning (host), och det blir utan tvekan 5/5.
Samtidigt måste jag väl göra lite reklam för Kungsberget: backarna var också fina..
Nä hörni, nu ska jag behandla mina ben. Hej svejs!
Dagens låt: I'm happy now - ?

Kungsberget, here I come

Hallå där :) Vaknade irriterande tidigt idag, och jag tvingade mig själv att ligga kvar i sängen, vilket gav resultat. Sov väl typ nån timme till och vaknade vid 12-snåret. Helt perfekt. Återhämtningen från Ljusterö har gått bra, och nu är jag fit-for-fight igen ;D
Igår var det farfars födelsedag, och idag var det firande. Trevligt trevligt, och maten smakade himmelskt (ett av de fulare orden som finns?). Grattis igen farfar :)
Det är väl liksom det jag har gjort idag.. Men imorgon, då jälar - Kungsberget!! Jag har alltså inte åkt skidor på typ två år, så det ska bli intressant att se hur lång tid det kommer ta innan jag behöver besöka en läkare. Det ska bli ännu mer intressant att se min syster som för första gången ska hoppa upp på en snowboard. Så den stora frågan kanske är hur lång tid det kommer att ta för henne, innan hon behöver söka upp en läkare. Men man kommer väl behöva gå upp typ vid fem sådär.. Tur kanske att man inte fixat körkort än, så att man slipper köra. Isåfall hade nog en läkare behövt söka upp oss. Men hur som helst, det ska bli sjukt roligt. Det finns två saker jag bojkottar när det gäller skidåkning: backar med svart märkning och ankarliftar. För det första så förstår jag inte HUR man ska ta sig ner i en svart backe, jag menar, det lutar ju liksom 90°. Borde ju kännas som att ramla ner mot helvetet. Och för det andra, med ankarliftarna. Eller nää.., vi struntar i det. Visserligen en ganska rolig historia, men förmodligen för pinsam. Är förresten väldig svår att beskriva med ord, det krävs nog en eller annan 'illustration'. Så sorry, den får ni inte.
Men kul ska det bli =D (Kommer för övrigt hem igen samma dag, bara så att ni vet).
Såg den läskigaste bilden på länge idag: en fotbollsspelare som bröt vristen/underbenet. Hade han inte haft strumpa på sig hade nog seriöst foten ramlat av. Den hängde iaf väldigt löst. Nog för att det var en Arsenal-spelare (jag hatar Arsenal), men det där var inte ens lite roligt. Stackars kille asså.. 
Men nu ska jag gå och göra nåt, mina ögon känns en aning fyrkantinga - så jag går väl och sätter mig framför tv:n - och jag är helt slut (kanske inte återhämtningen är 100% iaf :O).
Dagens låt: Sugarcult - Do it alone :D 
Tjillevippen
  

Förresten..

Förresten: melodifestivalen SUGER, och ska vi prata riktig musik så pratar vi The Killers.

Dagens låt: The Killers - The Ballad of Michael Valentine

Ljusterö - vilket place

Jajamensan, igår var det partaj hos underbara Sara (och jag måste väl säga att det mås sådär idag) vid hennes sommarställe på Ljusterö. Vi (jag, Sara S, Sara N, Emelie, Ibbe, Simon och Linda) drog dit direkt efter skolan, och buss/båtfärden tog väl cirkus femton och en halv timme, men till slut kom vi fram till den märkliga ön. Eftersom det var en bra bit till huset, så fick vi skjuts av Sara S (nu får hon fan kallas för Sjöström) pojkvän - och jag varnar er allihopa: åker ni i hans bil, rör för f*n inte lacken. Sjöström gav oss varningen om att han förmodligen skulle kunna döda om någon rörde den. Ibbe bangade på mitt erbjudande: "100kr om du slickar på den." Men pojkvännen va sjyst iaf, trots den onödigt hårda lagen om att man inte fick röra lacken på den röda bilen. Kan väl inte säga annat än att han va sjyst, han gav oss ju skjuts.
Jag, Emelie och Sara fick uppdraget att "starta upp" huset, vilket innebar sätta på alla lampor, sätta på värme etc. Då kom chocken. Vi hade sett spår av döda flugor lite här och var i huset, men det var inget som inte dammsugaren kunde lösa. Men.. På övervåningen fanns en toalett - och när vi öppnade dörren möttes vi av något som liknade ett kollektivt självmord. Inte för att jag räknade, men på golvet låg säkert 100 döda flugor. Så den dörren stängdes, och öppnades inte igen.
Sen fick vi i oss lite mat, innan alla de andra kom. Med alla de andra menar jag massa hyperaktiva ungdomar, och som gick under namnet "epa-raggare". Fråga mig inte vad det är, men jag antar att det handlar om epor. Jag måste erkänna att jag hade mina tankar om dom innan jag träffa dom, men ingen är väl fördomsfri, eller?
Men aja, fördomarna försvann nånstans, för det visade sig att de flesta var riktigt härliga. Men tydligen så var det nån som ville starta bråk, och det är ju liksom bara patetiskt.. Sjöström lackade en aning på honom, och ja tror nog att han försvann. Sjöström i argt, smått berusat tillstånd är ingen man ska jävlas med.  
Ibbe kommer förmodligen kallas för "The Pimp" hädanefter (varför tänker jag inte gå in på) och Simon för "Kapten", eftersom han gick runt hela kvällen med en halvrutten kaptensmössa på huvet. Men Simon: "Don't drink and drive". Sen kommer jag ärligt talat inte ihåg vad som hände, det var ganska rörigt, folk hit å folk dit, men till slut hamnade jag uppe på en extremt liten övervåning med Sara, Emelie och Ibbe (jag förstår att era tankar svävar iväg just nu, men vi gick upp dit för att SOVA). En av två "epa-raggare" som utmärkte sig, Verner (stavning?), hade dock andra planer. Han tog massa kort, och pratade om fan vet vad. Men till slut somnade vi väl iaf, garanterat p.g.a. att han gick därifrån.
Det var väl inte riktigt meningen att vi skulle vakna när vi gjorde, men när Ibbe skulle hämta vatten så kunde han inte låta bli att väcka alla. Mupp.. Då var klockan halv åtta (!), och huvudvärken var inte speciellt nådig.. Och bussen hem skulle gå 13.35. Hopplöst läge liksom. De flesta som var kvar hjälptes åt att städa, och jag upptäckte ett mycket bra samarbete mellan mig och Linda när det gällde diskning/torkning.
I stället för att gå till bussen som vi hade tänkt (det skulle tydligen ta en dryg timme), så fick vi åka i två omgångar med Fredrik, aka Frippe, och hans spygröna epa. Ett jävla tjat om epor, men bara så att alla vet, det är inte min grej. Ingen är väl fördomsfri... Det visade sig att det inte var ett speciellt smart drag, eftersom vi kom fram till busshållsplatsen klockan elva. Och bussen skulle som sagt gå 13.35. Ganska drygt. Det var jag, Sjöström (som för övrigt var en klockren "värdinna"), Emelie, Ibbe, Simon, Verner och den andra epa-raggaren som utmärkte sig, 'Lillen'. Han var helt klockren! Sara och Linda fick skjuts av Frippe, vilket gjorde oss andra lagom avundsjuka.
Vi hade alltså ganska mycket tid över, och vi bestämde oss för att dra till öns enda (?) affär för att köpa svullarmaterial. Sen vandrade vi tillbaka till busshållsplatsen - och där satt vi tills det att bussen skulle anlända typ två timmar senare. Men vi hade sanslöst roligt. Dessa epa-raggare var bra underhållning, och Ibbe bjöd på sin fantastiska sång. Det där sista får ni tolka precis som ni vill.. Vänta bara tills korten från den där två timmar långa väntetiden kommer.
Sen kom då äntligen bussen, och den var ju ganska välkommen. Kort bussresa till färjan, kliva av bussen, gå på färjan, hoppa av färjan och hoppa på en ny buss. Lagom ryckigt. Vi kom till Norrtälje iaf, och där skulle jag behöva vänta i 1½ timme på min buss, för vänta hade jag ju inte gjort redan liksom. Fick sällskap av Sjöström, Verner och Lillen, som också behöver extrabussar för att ta sig till sina hem ute i bushen. Sen splittrades vi, och jag kom hem lagom till Man Utd:s match - vinst me 5-1 :D:D:D
Men hörni, tack för en grym kväll/natt/dag :) Det var kanon, och nu har till och med huvudvärken gått över =)
Grattis till min farfar, som fyller år idag =D
Ojoj, va långt inlägg det här blev, iaf rekord för mig, men fortsätter ni att läsa så ska vi nog se till att det blir nåt som e längre :O
Vi höres, adiós!





SP06B = Guld

Hellooi :D Ni kan vara lugna allihopa, jag har kommit på en lösning på mitt sömnproblem on the bussar: TuGgUmMi :O Så ni kan vara säkra på att jag går av i tid, och att jag kommer i tid till skolan å allt möjligt. Problemet är löst! (Men det behöver inte betyda att ni på bussen "glömmer" att titta till mig lite då och då. Hör ni nåt gurgel, så får ni vara på alerten).
Tog mig en liten sovmorgon idag, för att senare åka in till skolan och vara duktig. Distansdagarna är en viktig tradition i sam-laget (haha, där kom det igen), och oj vad sköna dom är :) I stort sett hela skolan är död, och man kan umgås med sin härliga klass =D För som vanligt så är typ halva klassen där, trots att man kan vara hemma å sova/plugga. Men som sagt, klassen e go. Lite märklig kanske.. Några bevis: en efter en börjar blogga (Erik den senaste i raden, och som Emelie uttryckte det: "David var droppen för stackars Erik"). Sofie har tagit ordet besatthet till en ny nivå, eftersom hon köper minst två mazariner om dagen - idag hade hon slagit till med fyra (!), efter en runda på Coop. Marika vill krama allt och alla, Kim spenderade halva dagen med att titta på snygga fotbollspojkar, Sara är... ja, Sara.. Erik och Emelie går till bilden varannan dag för att hinna klart med en uppgift som skulle varit klart för ett år sen (sorry, all heder till er, men lite sega är ni), Ibbe har förmodligen inte klippt håret sen sekelskiftet, Annika hade nog tänkt att plugga idag, men struntade i det och ringde till 'heta linjen' istället.. Pernilla försökte härma en kille i målbrottet i ungefär en halvtimme (jag har fortfarande ont i huvet), och Sara, Emelie, Marika och Sofie har tydligen en tävling om vem som kan fånga cafeteriatanternas uppmärksamhet.. Sofie ligger väl ganska bra till, eftersom det är där hon köper sina mazariner.. Jaa, jag kanske inte behöver fortsätta, ni har fått tillräckligt med bevis. Och det här var ändå bara halva klassen.. Men nu väntar vi på fler nyförvärv från klassen, se omröstningen om vem vi tror det blir på ERIKs (vette fan hur man gör en sån där länk-grej, men ni hittar den säkert) blogg.
Vi höres, tjobbaho.

Ber om ursäkt

Halloj! Jag ber om ursäkt för de uteblivna inläggen de senaste dagarna, men måste man plugga så måste man. Två prov på tre dagar, men nu äre klart :D Muy bien. Som ni alla garanterat vet så har jag distansdag en gång i veckan, och jag har precis insett att sport"lovet" kommer att vara lika med fem distansdagar. Har alltså förjävligt mycket att göra i skolan, och eftersom alla lärare är så snääälla, så ligger alla STORA inlämningar/redovisningar veckan efter lovet. Vågen för alla lärare i sam-laget ("sam-laget", jag vet, det är ett ganska utnött skämt i sam-korridoren..haha..), ni kan känna er nöjda med den planeringen.
Kanske ska lägga in en liten sidkommentar till "skämtet", och för att alla ska förstå så måste jag dra en liten förklaring först: i klassen har vi s.k. basgrupper som vi är indelade i, och som vi jobbar med varje gång det är grupparbete. Varje gång. Förra året var vi sex grupper, men i år är vi bara fem, eftersom typ halva klassen slutade inför det här året. Men aja, tillbaka till förra året. Alltså, sex grupper, numrerade från ett till sex. Och håll i er nu: jag var i grupp sex --> alltså: grupp sex i sam-laget.... Det finns ingen logik alls, men ja, ni får räkna ut det själva..
Eftersom vi hade hål på två timmar idag, så struntade vi i den underbara, sagolika (host) skollunchen och rullade ner mot pizzerian istället. Inte bra det här, två pizzor inom loppet av en vecka :O Kanske tur att man tränar nån gång ibland..
Träna var det ja, det ska ja kila iväg och göra nu med syster.. Och sen blir det fotboll på tv:n - Man Utd spelar, för alla intresserade (host igen). 
Dagens låt: The Killers - All These Things That I've Done :D
Bye bye  

Dagens låt

Dagens låt: Broder Daniel - Shoreline
=D

Hata plugg..

Den här söndagen började precis som alla andra söndagar: alltså att man vaknar vid 12-snåret, och sen sitter man å degar framför tv:n, innan man verkligen tar tag i saken och börjar plugga. Men det blir ju liksom lätt så att man "pluggar" och tittar på tv samtidigt, och då glider lätt blicken lite oftare mot tv:n än mot boken.. Men aja, lite vettigt hoppade nog in i huvet. Imorgon är det prov i religion som gäller, och på onsdag prov i biologi. Så man kan väl säga att det var dags att börja plugga "på riktigt". Men det blir nog en riktig höjdare ska ni se :) Håller man sig vaken på bussen imorrn så kan man ju plugga där me.. Och kvällen e ju fortfarande ung.. Så som sagt, det går nog bra...
Det var väl de, tjillevippen!


Dagens låt

Dagens låt: Angels & Airwaves - Heaven


Helt galet!

Bara en kort kommentar om dagens helvete: Melodifestivalen SUGER!  Döper man en låt till "Kebabpizza", så ska man fan inte göra annat än att baka pizzor. Och varför förstöra Andreas Johnson (han e ju bra!) genom att para ihop honom med den största häxan av dem alla. Varför kunde man inte ta henne, stoppa in henne i Björns  låda, och rulla ner den för nån trappa?! Ja juste, Björn. Hade jag varit tjej så hade jag sagt som alla tjejer: han är min blivande man.
Så till dagens himmel (alla som hatar sport kan hoppa ner några rader): Manchester United - Arsenal 4-0. Kanske ska upplysa alla om att laget jag hejar på är Man Utd. Min pappa och flera av mina kompisar hejar på Arsenal. Alltså var det krig här hemma. 4-0!! 4-0!! Det är helt galet!! "Jag" vann alltså, och nu får jag jävlas länge me dom i skolan (speciellt med Petter) :D de e liksom det som är bäst. Det var nog det bästa som hänt på länge - så insatt är jag alltså. Kan nog kanske börja glida över i besatthet :O Nää, så långt har det inte gått, men kontakta mig om 10 år så får vi se.. Men aja, jag lär ju sova gott inatt iaf :)
Idag har jag och min family varit i Uppsala och besökt min goa syster, och eftersom alla var hungriga (utom jag) så käkade vi pizza.. Som vanligt så åt jag kebabpizza, men den va inte lika god som vanligt.. Kanske var det för att ja visste att det skulle va några fjantar som skulle ställa upp i dagens helvete med en låt som hade titeln "Kebabpizza".. Eller så var det kanske för att ja inte va speciellt hungrig.. Men den kom ner iaf, och jag e fortfarande mätt - de va väl typ 6 timmar sen jag åt den.. Magen e väl liten antar ja..
Sen handlade vi lite, och sen bar det av hem.. Hem till himlen :) ... Och helvetet :/
Förresten, höjdpunkten på helvetet var när skinnet på trumman sprack :D Det gillade vi :)
Vi höres, bye bye


Freeeedag

Jag har överlevt min första vecka som bloggare! Och jag har skrivit fler än ett inlägg!
Dagen inleddes med resurs, vilket vanligtvis brukar vara lika med sovmorgon, men inte idag. Nejnej, inte idag. Eftersom det var typ 48 minusgrader så skulle man stå ute och göra en uppgift (eftersom min lärare har varit sjuk, så måste VI ta igen de lektionerna på sovmorgonen!). Jag tänker inte berätta vad det var för en uppgift, det är en aning pinsamt.. Det tog väl typ en halvtimme, och när vi gick därifrån så hade känseln försvunnit i ansiktet, låren och tårna. Efter en lång och väldigt smärtfull (det gör ganska ont att gå när tårna är helt borta) vandring tillbaks till skolan så väntade samhällskunskap. Kan nog vara det tråkigaste ämnet.. speciellt när man jobbar med EU.. Kan vi inte hoppa ur EU, så att alla elever slipper genomlida det arbetet.. Lite konstigt kanske att det är tråkigast - ja går ju faktiskt sam.. :/
Sen var det dags för spanska, Hola hola amigos.. De e väl typ det man kan, och snart ska vi skriva en uppsats(!) För h*lvete, vi går ju bara steg 2!
Lunchen smakade som vanligt sämre än om jag hade lagat den, och man fick äta sig mätt på torra mackor..
Sen vare tema, och dom lektionerna e väl typ roligast, iaf när det är med Johan. Inga lärare borde behöva stå ut med våran klass en fredag eftermiddag, och det gör dom inte heller. Bara Johan :D Haha, en av de skönare lärarna man haft (hoppas han läser det här ;O), och bevis på det är att häromdagen så lånade han en tjejs sminkväska, frågade "tar den här bort rödflammig hud?", (och pekade på nåt puder) och började sminka sig. Han har även bjudit på ett par danssteg. Och i slutet av varje lektion så visar han en rolig filmsnutt. Så tro mig, han e rolig. Och bra förresten =) För alla er som vill ta del av honom: han heter Johan, och är lärare i naturkunskap.
Jaa, våran klass på fredag eftermiddagarna - akta er säger jag.. Är nog veckans höjdpunkt tror ja. En riktig höjdare - kanske inte för lärarna men..
Sen mötte jag upp med min syster, och så åkte vi å handlade maaaat.. Sen åkte vi hem och åt maaaaten..
Imorrn bär det av till Uppsala för att träffa den andra systern.. Och så är det Man Utd - Arsenal :O Ja, jävlar..
Tjillevippen å adiós (oj, uppsatsen kanske blir bra iaf :O)! Trevlig helg.


Inte ofta EN bokstav gör en så glad :D

Hade distansdag idag, precis som alla andra torsdagar.. Det var förmodligen därför man började på sam - för distansdagen.. Men eftersom man har äckligt mycket i skolan just nu, så blev det till att åka till skolan iaf.. Ganska ambitiöst, ja vet.. Och där stötte man som vanligt på halva klassen, men det var bara trevligt :D
Jag rusade efter min mattelärare Bo för att fråga vad ja hade fått matteprovet. Resultatet: Klart Godkänt. G. Inte ofta en bokstav gör en så glad. Men faktum är att ja va närmare VG än IG :O Då va de svåraste kapitlet avklarat, känns skönt faktiskt.. Känns kanske värre för många andra i klassen (10/18 fick IG), så man kanske inte ska vara alltför glad liksom.. Sorry :/ Det skönaste med att börja trean ska fan bli att man slipper matte (för självklart så har jag inte valt matte C), och så att man slipper spanska.. Sorry Eva, men spanska och jag verkar inte gå ihop.. Haha, en av årets höjdpunkter var när min spanskalärare frågade klassen vilka som hade valt steg 3 (alltså läser jag steg 2 nu), och inte en enda räckte upp handen.. Man såg ärligt talat hur hennes ögon skiftade från blåa till röda.. Sorry igen Eva, men de va kul.. Men inget slår det när alla fick stå på en rad med händerna rakt upp i luften, och en stackare (Sara E är stackaren) fick lägga sig raklång på allas armar.. Ganska kul liksom.. Så gör vi på vår spanska.. Kanske blir lite tråkigt att sluta på den ändå.. :/

Alla som tycker det är omöjligt att hålla sig vaken på bussen, räck upp en hand

Tjoho! =D Sitter här å tjockar i mig godis, och eftersom man var duktig och tränade igår, så får man faktiskt lov att vara lite småtjock :O Men vänta här nu, då blir väl träningen meningslös? :/ Äh, det struntar vi i..
Men nu till dagens problem: ni vet när man sover på bussen? (Jag gissar att typ alla som läser det här sitter å nickar förstående med huvudet nu). Aja, varför går det inte att hålla sig vaken på bussjäveln?! Visst, va göre om man sover, de e ju skönt liksom, men det är omöjligt att hålla sig vaken (man kan ju faktiskt behöva plugga nån gång i bland)! Och jag köper inte det att "man är trött på morgonen", eller "man är trött när man åker hem från skolan".. Det går jag inte me på.. Jag kan som längst hålla mig vaken i 10min, och det är verkligen max. Men varför!!?? Det är knappast sätenas förtjänst, och inte fan är det för att busschaffisen "kör lugnt"! Och inte brukar det lukta speciellt gott på bussarna heller.. Men sover, ja det gör jag. Som en sten.. Eller kanske som ett berg..
Jag bor som sagt i Edsbro, och går i skolan i Norrtälje. Den sträckan tar väl typ en dryg halvtimme med buss, och (det här kommer förmodligen bara vissa att förstå) jag somnar 9 av 10 gånger precis efter Unungehöjden, vaknar till vid Svanberga, somnar om, och vaknar igen vid Norrtälje busstation. Och det är samma sak när jag ska hem, vaknar precis när jag ska gå av.. Och det kan nog vara så att ja vaknar en snabbis vid Svanberga på hemvägen också.. :/ Och det har väl hänt typ tre gånger att någon har behövt väcka mig.. Men asså, varför i h*lvete är det så?! Har man nån väckarklocka i huvet eller, så man vet exakt när man ska vakna?! Märkligt..
Bara för att jag har skrivit det här, så kommer jag garanterat att vara tokpigg så fort jag sätter mig på en buss.. Men förresten, det spelar ingen roll om jag e pigg eller trött, när jag sätter mig på det där ganska illaluktande sätet, då jävlar dras ögonlocken ner..
Snälla, säg att det är så här för fler än mig, för annars borde ja kanske röntga mig å kolla om det verkligen finns en väckarklocka i mitt huve =O

Dags för summering

Sådär ja. Dags för en summering av mina första dagar som bloggare. Måste säga att bloggvärlden har tagit emot mig kanonbra, och den här bloggen kan nog överleva ett tag till :D 
Okej, vad har hänt i min helg? Joo, (skit)melodifestivalen har jag ju redan pratat om, och jag kollade alltså på den enbart p.g.a. Luuket och Björn the Man. Söndan va faktiskt ganska värdelös: innebandymatch mellan Rånäs och Hallsta. Hallsta vann, alltså spelar jag i Rånäs. Och bara så att alla vet, jag är inget stort fan av Rånäs, men det var liksom det som fanns tillgängligt när jag skulle välja vart jag skulle spela. Och Rånäs är inte så dåligt som det låter, vi ligger faktiskt trea. Sen när jag kom hem så förlorade "mitt" lag, Man Utd mot Äckel-Sven-Göran Eriksson, och hela helgen var förstörd. När jag hade återhämtat mig, och låg å jäste i soffan så ringer min pappa och ber om förstärkning till innebandyliret med honom och hans jobbarhomies. Då kan man ju liksom inte säga nej.. Så det var bara att "hoppa upp på hästen" igen.. Jag har varnat er allihopa, den här bloggen kan komma att innehålla sport!!
Jaa måndag var väl ungefär som den brukar: SEG! Men man fick kämpa sig igenom skiten, och sen fick jag den bästa nyheten på typ jättelänge: min biologilärare va sjuk!! Vilket betydde att jag slutade två timmar tidigare än vad ja brukar göra..! Ja jävlar, de va skönt.. Dagen avrundades med träning (sorry, sport igen).. Ehh vi va fyra på den träningen, å vanligtvis e vi väl typ 15.. Det var.. ganska.. ganska.. kul! Förmodligen årets roligaste, så håll er borta nästa träning också lagkamrater!
Och så var det tisdagen :D (Förresten, kommer nog aldrig skriva ett så här långt inlägg igen, men man måste ju ta igen liksom). Dagen inleddes med skridskor, som jag inte hade åkt på sisådär 2 år.. gick faktiskt ganska hyfsat, tills jag ramlade åt helvete å slog i höften, knät, armbågen, andra knät, andra armbågen och förmodligen i huvet också, eftersom jag skriver exakt var jag gjorde illa mig.. Men helt klart godkänt asså.. sen fick Ibbe skjutsa mig på hans jävligt kalla cykel tillbaka till skolan.. Och cykeljäveln gjorde så att ja fick ont i ena skinkan också..
Men sen va väl dan som vanligt, tråkiga lektioner o.s.v. Men sista va iaf lite rolig, eftersom typ Sofie & C:o visade roliga (men fan läskiga) bilder, t.ex. på hur en klonad hund skulle kunna se ut :O
Det var det, nu ska jag ta mig en liten springrunda (för det kan man göra sent på kvällen i Edsbro, eftersom Edsbro är en mycket säker stad.. ort.. by.. några hus.. :S)
Men aja, hej svejs! Ber om ursäkt för det låååååååååånga inlägget, ska försöka skärpa mig å skriva oftare istället.. =O


Fucking Melodifestival

Ja, vad ska man säga? Som vanligt så säger man att man inte ska kolla på skiten, men som vanligt så kollar man på skiten ändå. Men ja får väl säga att ja kollade p.g.a. Björn the Man och Luuket :D
Asså seriöst, Christer Sjögren?! Alla svenskar över 70 satt nog bänkade framför tv:n.. det måste vara den enda förklaringen.. En som överlevt stenåldern och en som inte har börjat gymnasiet.. Yippi!! I brist på annat liksom... Men jag tror stenhårt på svensk musik asså.. Jag har inget emot Amy Diamant, men för faaan, Christer??!!!?
Men varför avbröt Luuket Björn i hans dans, precis när han hade kommit igång..? Jag ville verkligen se hur den hade fortsatt... :O
Men aja, får se vad det blir för stolpskott nästa vecka.. Tror nog fan att Luuket sa att de e Carola (förmodligen den enda som är i närheten av Slusk-Christers ålder). Jag kan knappt vänta =D

Shit, va svag man e

Jahapp, då vara dags. Shit va svag man e :/ Här har man hela tiden sagt att "fan heller, ja ska inte skaffa nån blogg", men se vad som hände.. Jag skyller på Emelie Sundin och Sara Nilsson.. Och  min syster.. 9 av 10 gånger man ser dom vid en data, så sitter dom å bloggar.. Måste vara deras fel.
Jaha, så vad kommer jag skriva om i den här bloggen? Ingen aning faktiskt.. Förmodligen bara skit, typ en gång i veckan/månaden, så förvänta er inte alltför mycke.. Eller så kommer det bli så att imorrn har ja glömt bort att ja har fixat en blogg och, vips, så va den borta..
Man kanske ska dra en liten presentation: jag heter alltså David, är 17 (going 18 in april), och jag bor i den underbara (?) skithålan EDSBRO!! Går på Roden, och det funkar helt okej. Det är väl typ det man behöver veta.. Och juste, jag är en sportnörd (spelar innebandy, och har spelat fotboll i stort sett sen ja lärde mig gå, men faktiskt inte längre), så bli inte förvånade om det dyker upp något pyttelitet om sport..
Men som sagt, förvänta er inte alltför mycke..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0