Ber om ursäkt

Halloj! Jag ber om ursäkt för de uteblivna inläggen de senaste dagarna, men måste man plugga så måste man. Två prov på tre dagar, men nu äre klart :D Muy bien. Som ni alla garanterat vet så har jag distansdag en gång i veckan, och jag har precis insett att sport"lovet" kommer att vara lika med fem distansdagar. Har alltså förjävligt mycket att göra i skolan, och eftersom alla lärare är så snääälla, så ligger alla STORA inlämningar/redovisningar veckan efter lovet. Vågen för alla lärare i sam-laget ("sam-laget", jag vet, det är ett ganska utnött skämt i sam-korridoren..haha..), ni kan känna er nöjda med den planeringen.
Kanske ska lägga in en liten sidkommentar till "skämtet", och för att alla ska förstå så måste jag dra en liten förklaring först: i klassen har vi s.k. basgrupper som vi är indelade i, och som vi jobbar med varje gång det är grupparbete. Varje gång. Förra året var vi sex grupper, men i år är vi bara fem, eftersom typ halva klassen slutade inför det här året. Men aja, tillbaka till förra året. Alltså, sex grupper, numrerade från ett till sex. Och håll i er nu: jag var i grupp sex --> alltså: grupp sex i sam-laget.... Det finns ingen logik alls, men ja, ni får räkna ut det själva..
Eftersom vi hade hål på två timmar idag, så struntade vi i den underbara, sagolika (host) skollunchen och rullade ner mot pizzerian istället. Inte bra det här, två pizzor inom loppet av en vecka :O Kanske tur att man tränar nån gång ibland..
Träna var det ja, det ska ja kila iväg och göra nu med syster.. Och sen blir det fotboll på tv:n - Man Utd spelar, för alla intresserade (host igen). 
Dagens låt: The Killers - All These Things That I've Done :D
Bye bye  

Kommentarer
Postat av: Emelie

Oj oj oj! Det där låter som en väldigt hemlig uppgift! =O Asså du ska bara veta hur intresserad jag blir när du säger att jag absolut INTE får veta vad det handlar om =P hehe men nu är det som det är ;P
Jag är inte journalist ännu och det är egentligen inte det jag vill hålla på med. Min högsta dröm är att bli författare och kunna försörja mig på det =) Jag hoppas att den slår in i alla fall.

2008-02-20 @ 18:03:53
URL: http://emeliesplace.blogg.se
Postat av: Emelie

Daviiid, den som visade tecken på svaghet först måste ju ha varit du, eftersom att det var du som skaffade blogg först av er två! Eller har jag fel?

2008-02-20 @ 19:52:28
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Emelie

Jahaaa ni var nere på pizzerian, letade efter Erik en snabbis, nu fattar jag varför jag inte såg en enda kotte från klassen typ :D Vi var ju lite lost där ett tag, hähä. Ja vi får ha en slags tävling mellan dig och erik om vem som har svagast nerver, det skulle vara riktigt intressant! ;D

2008-02-20 @ 21:48:19
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Erik

alltså david jag har ingen aning vad jag har satt mig in i.. men det bara att hoppas på det bästa :)

2008-02-20 @ 21:51:28
URL: http://sharethefun.blogg.se
Postat av: Sara

smarrigt med pizza!!!

2008-02-20 @ 22:17:31
URL: http://www.saranilsssson.blogg.se
Postat av: Emelie

om du skriver en bok tänker iaf jag köpa den :P om du köper min ;)

2008-02-21 @ 08:53:01
URL: http://emeliesplace.blogg.se
Postat av: Pernilla

Ååå piiizzaaaa. Ge mig!

2008-02-21 @ 09:23:26
URL: http://pernijah.blogg.se
Postat av: Emelie

En labbrapport om det? ;P hehe låter väldans intressant hörrö! ;) och det kan jag tänka mig att det var också! =D

2008-02-21 @ 11:30:16
URL: http://emeliesplace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0