SP06B = Guld

Hellooi :D Ni kan vara lugna allihopa, jag har kommit på en lösning på mitt sömnproblem on the bussar: TuGgUmMi :O Så ni kan vara säkra på att jag går av i tid, och att jag kommer i tid till skolan å allt möjligt. Problemet är löst! (Men det behöver inte betyda att ni på bussen "glömmer" att titta till mig lite då och då. Hör ni nåt gurgel, så får ni vara på alerten).
Tog mig en liten sovmorgon idag, för att senare åka in till skolan och vara duktig. Distansdagarna är en viktig tradition i sam-laget (haha, där kom det igen), och oj vad sköna dom är :) I stort sett hela skolan är död, och man kan umgås med sin härliga klass =D För som vanligt så är typ halva klassen där, trots att man kan vara hemma å sova/plugga. Men som sagt, klassen e go. Lite märklig kanske.. Några bevis: en efter en börjar blogga (Erik den senaste i raden, och som Emelie uttryckte det: "David var droppen för stackars Erik"). Sofie har tagit ordet besatthet till en ny nivå, eftersom hon köper minst två mazariner om dagen - idag hade hon slagit till med fyra (!), efter en runda på Coop. Marika vill krama allt och alla, Kim spenderade halva dagen med att titta på snygga fotbollspojkar, Sara är... ja, Sara.. Erik och Emelie går till bilden varannan dag för att hinna klart med en uppgift som skulle varit klart för ett år sen (sorry, all heder till er, men lite sega är ni), Ibbe har förmodligen inte klippt håret sen sekelskiftet, Annika hade nog tänkt att plugga idag, men struntade i det och ringde till 'heta linjen' istället.. Pernilla försökte härma en kille i målbrottet i ungefär en halvtimme (jag har fortfarande ont i huvet), och Sara, Emelie, Marika och Sofie har tydligen en tävling om vem som kan fånga cafeteriatanternas uppmärksamhet.. Sofie ligger väl ganska bra till, eftersom det är där hon köper sina mazariner.. Jaa, jag kanske inte behöver fortsätta, ni har fått tillräckligt med bevis. Och det här var ändå bara halva klassen.. Men nu väntar vi på fler nyförvärv från klassen, se omröstningen om vem vi tror det blir på ERIKs (vette fan hur man gör en sån där länk-grej, men ni hittar den säkert) blogg.
Vi höres, tjobbaho.

Kommentarer
Postat av: Sara

Svar: näpp :P

2008-02-21 @ 20:42:01
URL: http://www.saranilsssson.blogg.se
Postat av: Sara

vadå sara är ja... sara? :( :(

2008-02-21 @ 20:43:44
URL: http://www.saranilsssson.blogg.se
Postat av: Sara

svar: tyckeru? :D

2008-02-21 @ 21:23:49
URL: http://www.saranilsssson.blogg.se
Postat av: Emelie

HAHA så jäkla bra beskrivning av våran klass! Och du, jag och Erik är mycket väl medvetna om att det var längesen tavlan skulle in men det kallas PRECISION, David. Något som du inte verkar besitta. Nej jag skoja bara :D Och du, vi måste komma på ett rikigt finurligt test till dig och Erik. Fast vänta! Det får ju inte du vara med på. Nu fick jag värsta idén!!!

2008-02-21 @ 21:54:07
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Emelie

svar: haha det är bra gjort! xD Ja vänta du bara, moahahaaa.

2008-02-21 @ 22:53:55
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Emelie

svar: haha nej inte jag heller, men det är egentligen bra att du inte vill det. Ännu mer drama moahaha.

2008-02-22 @ 13:08:16
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Marika

favvo David :)

2008-02-23 @ 01:44:19
URL: http://tellmethen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0