Sammanfattning

Hello, det har varit väldigt dålig uppdatering på sistone, så jag får väl dra en liten sammanfattning av de senaste dagarna. I onsdags var det ju Valborg, och kvällen inleddes med grillning hos Nilssonsara. Tyvärr så orkar jag inte nämna alla som var där, men alla gjorde iaf så att det blev trevligt. Efter det, när alla var mätta och nöjda, så gick vi vidare till Södra Bergen där brasan fanns. Det var väl egentligen inte speciellt livat där, men lite alkohol brukar ju göra susen. Så blev det också. Väldigt mycket folk var det, och jag träffade flera som jag inte hade träffat på sjukt länge, t.ex. Patrik och Rådis, två sköna lirare som nuförtiden pluggar låååångt härifrån. Hoppas bara att det inte dröjer lika länge tills nästa gång. När vi hade varit där ett bra tag så gick vi ner för de extremt långa trapporna, och styrde vidare mot Trädgårn. Eftersom det bara var jag och Desse som är 18, så var det bara vi som kom in. (Jag vet, status). Även om en viss Annika gjorde ett harmlöst försök till att ta sig in. Eller hon kom in, men hon blev "utslängd" efter två sekunder. Hon sa att vakten "tog tag väldigt hårt i armen". Men du är helt klart värd en applåd för det försöket Annika. Där inne var det väl lite för mycket folk, och vi stannade inte speciellt länge.
Sen mötte jag upp med Agnes, Sara och Hanna, och vi bestämde oss för att börja vandra hem till Agnes. Hanna blev upphämtad, och istället kom Anna och joinade oss. Det blev lite mackor och så, sen var det dags att sova.
"Dagen efter" skulle Agnes spela match (mot ett lag från Allsvenskan :O), så jag och Sara tog oss till IP för att titta. Matchen gick väl som väntat, BKV förlorade ganska stort. Eller väldigt stort..
Sen var det bara till att sätta sig på bussen för hemfärd, och resten av dagen tillbringade jag i sängen. Skönt, och väldigt välbehövligt.
Igår, fredag, fick jag ett mindre anfall då jag helt plötsligt kom på att jag skulle plugga matte. Även det var välbehövligt, eftersom det är prov om en vecka. Och på torsdag är det nationella i matte. Fyra timmar, jajamensan :D. Plus att jag har prov i religion på fredag. Ja fyfan, ge mig sommarlov, NU!
Efter lite pluggande så var det dags: Edsbrorevyn. Händelsen med stort H. Händelsen som hela Edsbro väntar på hela året. Edsbro bygdegård (jorå, vi har en sån) var platsen, och som man brukar säga: vilken jävla föreställning!Det var helt klockrent., och jag fick faktiskt ganska ont i magen av skratt.
Efter det var det bara att hoppa in i farmors bil, eftersom jag skulle få skjuts till Norrtan. Jag blev avsläppt, mötte upp med Agnes, och vi började gå den väldigt långa vägen till Mobergs. Förbannat ansträngande var det, och alkoholen man hade hunnit fått i sig gjorde väl inte saken bättre. När vi kom dit var klockan fem över elva. Vill man slippa betala inträde så ska man vara där innan elva. Vi bommade alltså med fem minuter. Det var en hundring det. Lagom surt. Men vi blev inte alltför arga över det, och vi hade bara kul när vi var där inne. Träffade lite roligt folk, och några som man inte träffar speciellt ofta nuförtiden och så. Så som sagt, det var bara kul. Det var väl med ganska stor ansträngning man gick hemåt till Agnes där vid tre halv fyra, men hem kom vi iaf, på nåt sätt.
Och så idag har jag bara suttit på bussar och i soffan framför Man Utd:s match (som dom vann med 4-1 :D:D). Resten av kvällen ska jag bara använda till återhämtning, och förmodligen samma sak gäller för morgondagen. Nej fan, då är det träning :/ Och så måste man väl plugga.. Skit..
Måste bara slänga in en liten kommentar till om Man U. Dom är i final i den bästa turneringen i Europa, vilket betyder att dom är ett av de två bästa lagen i hela Europa. Respekt.
Punkt slut, adiós.
Dagens låt: Angels & Airwaves - Start The Machine

Kommentarer
Postat av: Anna

woot ?! Jag var också @ södra bergen .. wierd.

2008-05-05 @ 18:03:51
URL: http://fetaostspeckad.blogg.se
Postat av: Emelie

Haha well now you know xD Vad tusan är Edsbrorevyn? ;P

2008-05-05 @ 22:53:58
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Anna

Men jag kom dit tidigt, hyfsat tidigt, åkte hem ganska tidigt.
Var väl där i typ max en timme ..

2008-05-06 @ 13:56:54
URL: http://fetaostspeckad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0