Dagens... Parlamentet

Fångat från Parlamentet:
Anders Nilsson: Varför är det så farligt att sniffa lim?
Annika Andersson: Man fastnar så lätt.
Den här utnämner jag alltså till dagens parlamentet.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Du vet att jag bara gör det för att vara elak.

2008-03-25 @ 15:20:23
Postat av: Emelie

Hahahaha! Okej då ska vi se.
Hon var asiat. Hade svart hår, slutade lite under axlarna. Var ganska ung, men såg räääätt sliten ut, inte mycket men lite. Hon var normal vikt, inte för tjock inte för smal och hon satt vid sidan av poolen vid sitt egna lilla bord, hade en ljus rosa verktygslåda/syskrin (fast i plast) fullt med nagellack och massa fascinerande verktyg. Ett av dem var ett litet husliknande redskap som man stoppade in handen i och så satte en liten fläkt igång. Helt otroligt. Och vi får absolut inte glömma: Kudden.
Kudden där man lägger händerna. För vissa rätt obetydlig, men inte i hennes fall. Den var ljus gul, för ett otränat öga sliten gul men nej. Och sen såklart, slutklämmen; den hade formen av ett hjärta. Vilken kvinna, vilken smak, vilken känsla för välkommnande. Jag tror nog att den kudden gjorde resten av min dag.

Jag vet inte mer vad jag ska säga. Hon hade en företagsskjorta som jag tror var gul.. Hmm, jag tror det var allt. Några följdfrågor på det, David?

2008-03-25 @ 22:48:10
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: Emelie

Haha vilka komplimanger jag får, blir ju alldeles rörd :D. Vilken tur att det stämde bra med din bild, haha! Nån gång kanske du känner för att åka dit själv och ta del av hennes underbara verktyg och begåvade egenskaper xD

2008-03-26 @ 10:58:48
URL: http://emeliesundiin.blogg.se
Postat av: ems

ja asså The descent är kanske inte världens bästa film.. Vääldigt overklig och slutet fattar man inte =P Men oj vad rädd jag blev när jag såg den första gången!
Jag har bara hunnit kolla på Mr.Woodcock och den var inte så bra tycker jag =P Jag tänkte börja kolla på One tree hill ikväll när jag kommer hem ;)
Ikväll är det LOST också... ;) Wihooo!

2008-03-26 @ 13:18:53
URL: http://emeliesplace.blogg.se
Postat av: Emelie

Va! Ifrågasätter du mina drömmar? Jag kommer faktiskt ihåg allt det där. Jag svär :D

2008-03-26 @ 19:01:37
URL: http://emeliesundiin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0