Min maaaage!!

Hallå i stugan. Det enda jag har gjort idag är att gnälla över att jag har ont i magen. Och alltså fortsätter det här: Jag har ont i magen. Så på grund av det fick jag inte speciellt mycket gjort i skolan, vi satt mest utomhus och stekte i solen (för jävlar vad varmt det har varit). När jag satte mig på bussen hem var jag som vanligt halvt medvetslös/väldigt trött, så jag somnade bums. Och när jag vaknade så hade jag åkt förbi min hållplats. Det slutade med att jag fick gå hem, och det tog väl ungefär en halvtimme. Jag har en känsla av att det här har hänt förut..
Måste bara nämna teatern jag och min grupp spelade upp i tisdags (dålig uppdatering på bloggen för tillfället). Det gick smärtfritt, och faktiskt helt okej. Det är väl inget jag kommer att syssla med i framtiden liksom, men det var väl en kul grej. Kläderna var väl annars roligast.. (Temat var 1800-tal, så ni kanske förstår hur det såg ut).
Igår var det dags för "riktig" teater. Klassen åkte till Stockholms stadsteater och såg "Vildanden". Förutom att den var drygt tre timmar så var den helt okej. Men det var något som hände mitt i föreställningen som gjorde så att det var lite svårt att fokusera efter det. Som sagt, mitt under föreställningen så hör vi nån som ropar "hjälp" och "tänd ljuset". Alla blev ju självklart förvånade, men lamporna tändes iaf, och det visade sig att det var en äldre man som helt plötsligt hade fått en hjärtinfarkt. Förbannat obehagligt. Det är så jävla läskigt att det går så fort, ena stunden tittar man på teater, och andra stunden så.. Ja.. Direkt så kom det in personal och efter ett tag så fick dom liv i honom. Pjäsen avbröts ju självklart tills ambulansen kom, men jag var väldigt imponerad av skådespelarna, att dom liksom bara kunde fortsätta "som vanligt" efter det. För det var nog dom som såg mest rädda ut. Och bara det var egentligen obehagligt, att alla skådespelare bara stannade upp liksom. Men hursomhelst, det blev en paus, och sedan fortsatte det som vanligt. Den äldre mannen klarade sig iaf, han var vid medvetande och han fördes till sjukhus. Tack för det måste man ju säga..
Efter den lite för långa teatern så var det dags för hemfärd. På bussen träffade jag några a-lagare, och nej, det är inte vad ni tror, om jag säger så att vårat arbetslag i skolan heter b-laget, så förstår ni kanske. Dom hade varit på Bajen-Elfsborg (0-0 :/) och Sara (en av a-lagarna), som tydligen har rötter i Borås (Elfsborgs hemstad) hade tydligen varit ganska ensam om att ha hejat på Elfsborg. Men hon gick där, med sin gula halsduk, och hon såg nöjd ut iaf. Agnes var en annan av a-lagarna, och vi hade ett intressant (alltså jävligt roligt) samtal som vanligt.
När vi kom tillbaka till Norrtälje, för självklart kan inte jag ta mig hem till Edsbro senare än åtta, blev det en liten vandring med a-lagarna och Desse mot Grind, där jag sov hos farmor och farfar.
För övrigt så spelade Man U mot Barca, och det blev också 0-0. :S
Nej hörni, adiós.
Dagens låt: The Goo Goo Dolls - Iris

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Fisrosa är nog ett begrepp som jag förstår. Men du såg ju hur mina armar såg ut idag ute i solen så det är väl ungefärligen så men lite mer åt grishållet. Som sagt..Ett begrepp som kanske bara jag förstår.

2008-04-24 @ 20:57:47
URL: http://pernijah.blogg.se
Postat av: Tempo

Haha det är sant, får nästan sätta han på diet snart. Norpan är midget! (stavning på de?) ;p

2008-04-24 @ 22:22:41
URL: http://emeliegdoster.blogg.se
Postat av: Empo

Haha helt sant! Men de verkar inte hjälpa ;S

2008-04-24 @ 22:34:36
Postat av: erik

men liksom att få vara i boden några månader och leka krig ute i skogarna är ju inte helt fel så grattis ;D

2008-04-24 @ 23:44:27
URL: http://sharethefun.blogg.se
Postat av: Emelie

Det måste vara en mitt ibland oss.. hmm. :D
Haha vilken tur då! ;P

2008-04-25 @ 07:37:35
URL: http://emeliesundiin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0