I wanna have the same last dream again, the one where I wake up and I'm alive

Tydligen ska det ha uppstått någon slags konflikt inom The Killers. En konflikt som är så allvarlig att medlemmarna "inte kan åka i samma bil utan att försöka ha ihjäl varandra under turnén". Jag skiter i hur dom löser den här förbannade konflikten, bara dom kommer till Sverige. Eller jag skiter i om dom löser den, bara dom kommer till Sverige. Jag vet inte hur det där funkar, om dom bara ringer och säger att "nää tyvärr, grabbarna är lite arga på varandra, så vi kan tyvärr inte komma till Sverige", så är det klart sen. Eller om det finns någon slags skyldighet att komma om man faktiskt är inbokad.
Får jag inte se The Killers blir jag ledsen. Jag blir mer än ledsen. Jag blir åt helvete deprimerad. Det finns ju bara inte att snubbarna inte kommer, nu när jag har biljett och allt. Fan fan fan.

Den här förbannade nyheten (som ju lika gärna kan vara falskt alarm) skulle ha förstört vilken dag som helst, men några finfina betyg i svenska C gjorde saker och ting mycket bättre. Anförandet om matlådan resulterade i ett MVG (yippi) och debatt nummer 1 i ett MVG-. Hur jag kunde få det på debatten förstår jag inte (och neeej, jag säger inte bara så "för att") - jag yttrade mig sammanlagt två gånger, och det jag sa var inte bra. Men det är väl bara att tacka och ta emot. Svenska C is the shit för tillfället. Religion däremot. Nä fy.
Jag har redan förberett mig på ett påsklov fyllt av plugg. Ett påsklov fyllt av historia. Av engelska. Av psykologi. Och av äcklig religion.

Dra på trissor, om en vecka är jag 19. Det är faktiskt ganska praktiskt att fylla år på långfredagen. Det lutar åt att det blir ett gemensamt party med Kim, som fyller år dagen efter. Det blir nog bra. Någon som vill äta, dricka och ha kul? - då vet ni vart ni ska vara på långfredagen.
Men att fylla 19 är väl inget speciellt. Bara ett steg på vägen mot att få handla på systemet. HAHA, som att det är något man skulle längta till. Nä, inte jag iallafall. Men mycket annat händer ju när man fyller 20.
19 däremot. Det är en betydelselös ålder. Men lik förbannat en ålder som jag kommer umgås med i ett år.
 
Det ryktas om party hos Therese imorgon. Får se hur det blir med den saken.
Förutom det kommer det bara vara jag och sam C-boken den här helgen. Prov på måndag. Internationell ekonomi är inte så tråkigt som det låter. Det är bra mycket tråkigare. Och svårt. Och mycket. Och.... bara värdelöst.

Adiós

Kommentarer
Postat av: anna

den där konflikten tycker jag mest är skrattretande. alla band stör sig väl på varandra ibland, särskilt när de turnerar så mkt tillsammans som de gör. sen får man nogtänka på att man läst det i aftonbladet, oroa dig inte ;)

2009-04-04 @ 10:01:03
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det blir lätt så :) Speciellt nu på våren/sommaren är det ju extremt skönt att sitta ute på altanen vid huset istället för att dra hem till en lägenhet mitt i stan liksom ;)

Han tunnlar nog dom ibland också. Dom gör ju det, dom tunnlar mer än gärna sina kompisar på träningarna speciellt nu när det är betalning som gäller haha.

Ja ett tag till :) Nej svensk fotboll ser jag ´med hjärtat, kvaliten har aldrig varit speciellt hög men live är det kul ändå :)

2009-04-04 @ 10:32:43
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Wtf man! Du ska se att de löser sin konflikt. Och om de mot förmodan inte gör det så kanske de inte ger upp en spelning bara därför. Att bandmedlemmar har varit osams men ändå spelat tillsammans har ju hänt förr. Have faith!

2009-04-04 @ 12:07:38
URL: http://linneagd.blogg.se/
Postat av: matilda

Tjena! :D

Jag är en av finalisterna till att bli månadens bloggtips hos http://eerikandersson.blogg.se/ rösta på mig genom att skriva "Matilda" i inlägget http://eerikandersson.blogg.se/2009/april/10-finalister.html#comment

Tusen tack!! :D

2009-04-04 @ 17:30:37
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Emelie -EmeliesPlace

svar: åhh kul att du också blev nominerad! :D tog du emot det då? ;)

Ja, jag hoppas i alla fall att jag ska få jobba där i år igen. Jag är ju vikarie där så då kanske man kommer i första hand eller nåt :P

Usch, det där med högskoleprovet låter inge vidare :S ska du göra det igen senare någon gång?

2009-04-05 @ 15:08:38
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, då förstår jag xD

Fan i helvete vad surt om de inte kommer!! Lider med dig.

2009-04-05 @ 18:26:10
URL: http://thescrapbook.blogg.se/
Postat av: rebecca

Ah men bra, då kommer jag förbi på långfredagen då ;D Men 19 asså.. En helt värdelös ålder. Likt 17! Men fan, grattis mannen ;D

Ja min chef gillar verkligen inte mig :D hahah! Fast nu är hon så jäkla falsk och trevlig så jag vill bara spy på henne! Säkert bara för att hon vet att jag slutar snart xD

Hon har dragit några klockrena skämt i morgonsoffan! Haha :D

Hahah ja jag vet! Jag ska fan arbeta för att bli president över världen! Då jävlar ska folk få se på moppoo!! ;D

(haha jag läste osäkerheten du beskrev.. typ ;)

Nej precis! Men äsch, man skapar nya kontakter i framtiden! Vännerna från skolan har man alltid någonting gemensamt med, så tror allting blir bra tillslut! Till och med du överlever david ;D

2009-04-06 @ 11:40:01
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Postat av: erik

jo, tror jag var med vid tillfället, det var väl när du, jag, pernilla o sara s var på pubhörnet om jag inte minns fel.

2009-04-06 @ 21:27:40
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: matilda

Sv: Jag tackar så mycket :)

2009-04-09 @ 22:23:41
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: anna

ja men det är ju ingen konflikt. det är ju media som blåst upp allt, som vanligt. don't you worry :)



men du det gic kju ändå bättre för united än pool. united tar det ändå (tyvärr) det är jag övertygad om.

2009-04-09 @ 22:54:52
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: erik

ja helt klart. tråkigt att det kommer bli ont om dem på påsklovet bara. Men kanske kan ta igen det efter lovet med extra mycket bra citat.

2009-04-09 @ 23:30:58
URL: http://sharethefun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0