Det gör ont att veta, men lika ont att undra

Veckan har gått fort. Vilket jag gillar. Det betyder att påsklovet kommer närmare. Och studenten likaså. Måndagen, tisdagen och dagens tidiga timmar handlade om matlådor. Vi hade vårt första "riktiga" test i svenska C, och uppgiften var att med ett muntligt anförande övertyga publiken (i det här fallet SP06B) om att det man sa var det rätta. Man skulle alltså övertyga. Mitt ämne? "Ut med skollunchen, in med matlådan!". Jag tror det gick bra. Det kändes bra. Och det kändes som att jag fick (delar av) publiken med mig, vilket ju var målet. Visst kändes det rätt så fjantigt och fult att prata "fint" om ett så fjantigt och fult ämne, men det spelade ju egentligen ingen roll. Jag vet inte om jag någonsin tidigare övat på något som jag gjorde med det här. Jag tror nog att jag hade kunnat säga allt i sömnen. Men lik förbannat börjar man darra på rösten och stamma på vissa ställen när man står där och ska prata. Men trots detta kändes det, som sagt, mycket bra.
Nu är det avklarat, och jag blickar framåt. Framåt mot påsklovet.
Men just det. Innan påsklovet är det sam B. Och sam C. Och engelska C. Och debatter. Och historia. Och.... Ja, skolan tar som vanligt en del plats. Men som vanligt - inte en chans att bloggande är en prioritet. Det här inlägget kom till för att jag kände att jag för en gångs skull faktiskt hade tid att skriva ett. Eller hade jag tid...?

Fasen, jag har i princip gnällt på skolan i alla mina senaste inlägg. Nog med det.
Vill ni veta vad jag först hade tänkt att prata om i mitt muntliga anförande? Därför är läxor bra...
Tur att matlådan kom in och styrde upp saker och ting...

Jaha, så har den här förbannade tanken bestämt sig för att återigen ta upp mitt fokus. Både i skolan och på min fritid. Och ibland även när jag sover. Den är, som jag redan sagt, till viss del mycket behaglig, men för fan, eftersom jag vet att tanken är orealistisk så vill jag egentligen bara att den ska försvinna. Och typ gömma sig nånstans.

De senaste dagarna har jag lyssnat på grym musik, i form av Johnossi. Vissa låtar är helt sagolika.
Adiós

Kommentarer
Postat av: anna

ja verkligen! :)



åh gillar du håkan också? jag tycker jag anar honom i rubriken :)

2009-03-18 @ 22:21:52
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: DG

Nej fan spelar inte längre skulle vilja börja igen. Så vad händer annars då?

2009-03-18 @ 23:17:07
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jo precis. Det är det min kille gillar. Tufft och lite småfult engelskt spel haha. Jag är mer en snygga dribblingar kind of girl ;) Nej, lite fart ska det vara på det hela. Men dom får ju till det nu :)

2009-03-19 @ 12:24:34
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: erik

mm, det var hon jag menade!hon är alltid lika populär hos mig!

2009-03-19 @ 18:45:41
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: erik

precis vad jag tänkte på när jag skrev det

2009-03-19 @ 20:56:19
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: Emelie

David! Sluta tala i gåtor, vi läsare blir alldeles för nyfikna! xD

2009-03-20 @ 16:28:47
URL: http://thescrapbook.blogg.se/
Postat av: emelie -EmeliesPlace

Asså David... du gör ju inte oss mindre nyfikna när du skriver sådär. Nu vill man ju veta vad den där tanken är :P haha

2009-03-20 @ 19:12:29
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: anna

min första tanke angående CL-lottningen var "yes! de slipper möta united!" min andra var "helvete inte chelsea igen". min slutgiltiga var ungefär såhär "varför får alltid liverpool så svåra lag och united så lätta" ;P

2009-03-20 @ 20:54:31
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

tack :)



haha sådär sa min pappa också som är united-fan, men jag tycker aldrig de möter särskilt svåra lag. men det kan ju också ha att göra med att de är jäkligt starka just nu att det mesta motståndet känns lätt. vad vet jag. dopade lär det vara iaf ;)

2009-03-20 @ 21:30:20
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: erik

haha, jag är bitter för kunde dragit på mig en foul så att du skulel blivit störd vid avslutet men nej jag är ju snäll o låter dig avsluta lite snygg! men visst det är kul att flera har framgångar ;)

2009-03-20 @ 23:30:47
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: anna

åh kan inte kommentera det senaste inlägget men klockrent med indie rock'n'roll-rubriken :)



haha jo min pappa är unitedfan och min mamma håller på arsenal, så det brukar bli lite hetsiga diskussioner. det enda vi är eniga om är att chelsea är piss :P



haha det skulle förklara ALLT. jag är heltövertygad om att ronaldo är dopad iaf. usch äckligare fotbollsspelare får man ju leta efter :P

2009-03-21 @ 08:49:29
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

du, du får uppdatera senaste inlägget så det går att kommenteram, störigt ju :P



hehe jo en del av mig hoppas på att det blir united-pool i CL-final just för att det vore så otroligt skönt att vinna över dem i en final. samtidigt så är det det lag jag nog har svårast att hantera en förlust mot, särskilt i en final ;P



haha ja men eller hur! liksom varför filma när man faktiskt fick en tackling på riktigt. sen så hatar jag att han gråter för minsta lilla :P



2009-03-21 @ 15:48:56
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja det ska såklart vara lite fult spel haha. Lite tempo, lite passion ;) Och mål! Som CL-finalen förra året det var en grymt bra match.

Kan bli roliga matcher faktiskt. Haha nej det förstår jag, Porto är nog det "lättaste" laget av dom som är kvar. Man ska ju dock inte underksatta men ändå.. ni kunde fått sämre lottning ;)

2009-03-21 @ 16:17:57
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Emelie -EmeliesPlace

Apropå att du ska åka till Boden. Jag har fått ett besked om att jag får komma till en familj som bor i Washington och jobba som Au Pair där. Det är så skönt att veta att man har något att göra direkt när skolan slutar :P Man vill liksom inte sitta och inte göra någonting... Så det var en lättnad :D

2009-03-21 @ 21:51:43
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: beccsbox

Nej men, nu får du rycka upp dig david!!! Happyhappy :)

Hahha jaa faktiskt. Men ja, det är väl i maj finalen för eurovision är va!? Hahah ajg har ingen koll på det.

Jag tyckte smajsdag var ett rätt bra namn på en dag, typ dagen efter söndag.. (a) Så kommer en smajsdag!

Hahahha. okej punkt på hyllorna nu, mina, rummets och alla andras hyllor. Men tack! Och sluta va så pervers! :D Högerarmar dit och hyllor hit... ;)

Hihih nej jag tycker det är rätt rättvist! För mig asså :D Fast i för sig... två veckor är gryymt långt efter jag tagit studenten!

2009-03-24 @ 16:43:27
URL: http://beccsbox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0